Last news in Fakti

17 Август, 2020 22:37 1 397 2

Второ 0:0 за деня. ЦСКА 1948 спъна и Берое

  • efbet лига-
  • берое-
  • цска 1948-
  • 0:0

Берое и ЦСКА 1948 изиграха втория мач за деня, като подобно на Царско Село и Монтана, те също завършиха при нулев равен резултат

Второ 0:0 за деня. ЦСКА 1948 спъна и Берое - 1
Снимка: beroe.bg

Отборът на Берое и новакът в efbet Лига ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 в последния мач от 2-ия кръг на българския шампионат. И двата отбора имаха своите голови възможности, но не успяха да се възползват от тях. Леко преимущество в срещата имаха старозагорци, които напълно логично, с оглед на това, че бяха домакини, търсеха по-активно победата. Гостите от София играеха на контраатака и чакаха своя шанс.

Страхотен мач направиха двамата вратари Даниел Наумов (ЦСКА 1948) и Християн Василев (Берое), които изиграха ключова роля, така че резултатът да остане непроменен до самия край на срещата.

В началните минути на срещата ЦСКА 1948 бе по-активният отбор. Нападателят на гостите Мартин Камбуров бе търсен с подавания в предни позиции. Защитата на старозагорци обаче успя да се справи и неутрализира опитния таран.

В 14-ата минута нападателят на домакините Алиун Фал успя да се пребори с няколко защитници и отправи удар с глава, но вратата на ЦСКА 1948 не бе застрашена.

В 21-вата минута Берое имаше претенции за дузпа. Крум Стоянов бе повален в наказателното поле от Димитър Савов, но главният съдия Станимир Тренчев отсъди само ъглов удар.

Няколко минути след това Берое пропусна чудесна възможност да поведе. Стив Фуртадо получи отдясно и центрира към Октавио, който бе оставен непокрит. Бразилецът стреля, но Даниел Наумов демонстрира чудесна реакция и изби в корнер.

В ответната атака Галин Иванов стреля опасно от границата на наказателното поле, но топката премина покрая десния страничен стълб.

В 28-ата минута Мартин Камбуров получи в наказателното поле на домакините. С гръб към вратата той много умело запази топката и пусна към Серкан Юсеин. Последва техничен удар по земя, но топката срещна дясната греда на вратата, пазена от Християн Василев.

Пет минути преди почивката Димитър Пиргов извърши нарушение в близост до наказателното поле на ЦСКА 1948. Берое получи правото на пряк свободен удар. Димо Бакалов се нагърби с изпълнението му, но прати топката в обсега на Даниел Наумов, който улови безпроблемно.

Секунди по-късно гостите сбъркаха при изнасянето на топката. Алиун Фал получи в наказателното поле, но след лошо първо докосване изгуби контрол върху топката. Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов следеше внимателно ситуацията и успя да улови.

В 44-ата минута заралии разиграха чудесно, Гаюс Макута получи и залъга противников защитник, след което стреля по земя. Късметът този път се усмихна на ЦСКА 1948, тъй като топката рикошира в левия страничен стълб на вратата и излезе в аут.

Няколко минути след подновяването на играта Александър Цветков застраши вратата на ЦСКА 1948. Капитанът на беройци си освободи пространство за изстрел и отправи такъв по земя, но покрай вратата.

В 55-ата минута Ивайло Климентов от ЦСКА 1948 центрира в наказателното поле към Мартин Камбуров, който свали с глава към Младенов. Полузащитникът на ЦСКА 1948 стреля, но неточно.

В 71-вата минута Алиун Фал засече с глава центриране отляво, но стражът на гостите Даниел Наумов успя да реагира и запази резултата непроменен.

Десетина минути преди изтичането на редовното време капитанът на Берое Александър Цветков опита късмета си с мощен удар от дистанция, но прати топката високо над напречната греда.

В 82-рата минута ЦСКА 1948 организира бърза контраатака. Даниел Младенов комбинира с Галин Иванов, а бившият футболист на Славия опита удар от малък ъгъл, но Християн Василев внимаваше и изби в корнер. При изпълнението на ъгловия удар Даниел Младенов бе намерен на близката греда и шутира веднага, но отново вратарят на домакините се намеси подобаващо.

В 86-тата минута Александър Цветков отново стреля от сериозна дистанция, но за пореден път над вратата.

До последния съдийски сигнал Берое натискаше и имаше добри шансове да вкара топката в мрежата на съперника, но гостите успяха да запазят мрежата си суха след добри изяви в дефанзивен план.

Така, след като ЦСКА 1948 си спечели точка срещу ЦСКА-София в изминалия 1-ви кръг, днес стори същото и срещу отбора на Берое, но този път далеч от дома. В Берое пък може да са доволни, че след чистата победа над ''Левски'' с 2:0, днес отново не инкасираха гол в своята врата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сакалиев

    1 3 Отговор
    Е, не стана 4:0 за Берое, но аз се оказах по-тъп от братчедка си Гергана, което си е за Гинес
  • 2 Наташа Винокурова

    2 0 Отговор
    Не е точно така. Всеки може да бъде заблуден, употребен за някакви цели и прочее. Животът си е сложен