Last news in Fakti

20 Август, 2020 11:55 2 216 1

УЕФА прости на Неймар, ще играе на финала в Шампионската лига

  • неймар-
  • шампионска лига-
  • псж-
  • футбол-
  • уефа

Бразилецът си размени фланелката с Марсел Халстенберг от германския тим

УЕФА прости на Неймар, ще играе на финала в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

От УЕФА няма да наказват Неймар за финала в Шампионската лига, където в неделя неговият Пари Сен Жермен се изправя срещу Байерн (Мюнхен), пише “Мирър”. След полуфинала срещу РБ (Лайпциг) се появи информация, че нападателят рискува да бъде санкциониран заради нарушение на здравния протокол покрай борбата с коронавируса.

Тогава бразилецът си размени фланелката с Марсел Халстенберг от германския тим, а това е нещо, което здравните експерти не одобряват. В протокола обаче пише, че е препоръчително, а не задължително да няма размяна на тениски.

По тази причина от УЕФА увериха, че Неймар няма да бъде наказван и ще може да вземе участие в двубоя в Лисабон. Евентуално негово спиране за мача със сигурност щеше да нагнети напрежението.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    3 0 Отговор
    Стига писахте глупости.