Last news in Fakti

21 Август, 2020 22:40 1 799 0

Акрапович след мача със Славия: Днес бяхме по-добрият отбор

  • efbet лига-
  • славия-
  • локомотив (пловдив)-
  • 0:2-
  • бруно акрапович

''Знаех, че няма да има проблеми за нашите защитници, въпросът беше колко ще вкараме ние напред'', демонстрира самочувствие наставникът на Локомотив (Пловдив)

Акрапович след мача със Славия: Днес бяхме по-добрият отбор - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Наставникът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, изрази мнението си, че неговият тим е бил по-добрият на терена и заслужено е взел трите точки от мача със Славия. Както вече стана ясно, "смърфовете" победиха Славия с 2:0 в мач от 3-тия кръг на efbet Лига.

"Победихме след хубава игра, хубави комбинации и хубави голове. Имахме още ситуации, които трябваше да отбележим. Искаме да реагираме на всеки стил на игра от противника. Знаем как играе съперника. Да, Славия имаше проблеми, но съм сигурен, че ще намери формата си. Знаех, че няма да има проблеми за нашите защитници, въпросът беше колко ще вкараме ние напред. Ние днес бяхме по-добрият, по-качественият отбор", започна Акрапович.

"Ако се беше контузил още някой нямаше с какво да реагираме от пейката. От понеделник започваме сериозната работа, за да се подготвим за мача от Европа. Те имат мач в неделя и се надявам да са изморени. Ще се подготвим добре. Вече компенсирахме липсата на Томашевич. Днес Чико Цветанов игра на тази позиция. Ще видим и Илич как ще се справи. Георги Минчев се включи добре в мача, имаше възможности да вкара и гол, но за съжаление не успя. Ще разчитам на него".

"Готвим се сериозно за всеки мач. Знаем, че в София мачовете са трудни и може би концентрацията в такива моменти е по-голяма", завърши старши треньорът на Локомотив (Пловдив). 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА