Last news in Fakti

21 Август, 2020 22:50 2 764 5

Разочарованият Загорчич: За мен е много трудно това, което се случва

  • efbet лига-
  • славия-
  • локомотив (пловдив)-
  • 0:2-
  • златомир загорчич

''В Славия трябва да се направи една голяма промяна'', смята наставникът на ''белите''

Разочарованият Загорчич: За мен е много трудно това, което се случва - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, бе много разочарован след поражението от Локомотив (Пловдив), което остави тимът му със само 1 точка от 3 мача. Той изрази мнение, че при „белите“ е необходима голяма промяна.

„Имаме си проблеми с липса на футболисти, опитахме да направим каквото можем, но не се пoлучи. В Славия трябва да се направи една голяма промяна, да видим какво може да направим, за да започне да играе Славия както трябва. Ще се чуе тези дни. Очаквах нещо много повече. Трябва да си помислим какво да правим'', започна Загорчич.

„Справихме се по начина, по който можехме да се справим. Имаме си проблеми и се получават такива мачове. Бековете изиграха горе-долу добър мач. Томбак след една година без мачове изигра 90 минути и съм доволен от това, което показва като игра. Попадийн е наложено да играе на тази позиция, какво мога да кажа на момчето. Имахме страхотно желание, искахме да спечелим, просто не се получи'', добави разочарованият наставник на ''белите''.

Относно евентуални трансфери на Калоян Кръстев и Янис Карабельов, Загорчич коментира: „Нямам представа. Няма да си отиват. С Калоян се разбрахме. Имаме си големи липси. Когато не спечелиш три мача подред, е сигурно, че психологически футболистите ще бъдат малко несигурни. Дано го изиграят този мач заради българския футбол, заради себе си (б.р. визира мача от ЛЕ с албанския Кукеши). Дано започнат да си печелят мачовете. За мен е много трудно това, което се случва. Вижда се, че липсва нещо. Знае се кой е виновен, кой тренира тези момчета. Искам да си поговоря с тях'', сподели той.

„Не сме близо до топ 6. С такова състояние на отбора много трудно можем да се класираме за топ 6“, допълни сръбският специалист.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наташа Винокурова

    0 1 Отговор
    Ами например г-н Загорчич, поинтересувай се за Кристиан Димитров от Хайдук Сплит
  • 2 Джоко

    6 2 Отговор
    Идва смяна Локо Сф със Слабия! Б група е едно добро място за размисъл!
  • 3 Любопитко

    6 1 Отговор
    Каква е разликата между Черепа и Маджо? До кога ще си заварят очите властите за мръсните пари, с които се издържа този отбор? Стига вече!
  • 4 1234

    0 0 Отговор
    Вратар, вратар!
  • 5 Мимчят

    3 0 Отговор
    Загорчич,за това трябва да се сърдиш и на Левски,че нарочно ви класираха на 3 място,за да поиграете и вие малко в Европа и да ви видят хората какво можете.А не само бат Венци , да плюе по Левски....Сега нещо се е скрил,като мишка....