Last news in Fakti

25 Януари, 2021 13:08 1 809 2

Извънредни новини от Англия: Лампард ще бъде уволнен днес

  • челси-
  • франк лампард-
  • футбол

Новият треньор на “сините” ще се казва Томас Тухел

Извънредни новини от Англия: Лампард ще бъде уволнен днес  - 1

Старши треньорът на Челси Франк Лампард ще загуби работата си, като се очаква по-късно днес информацията да се потвърди официално.

Англичанинът не се е появил на сутрешната тренировка днес, което потвърждава информацията на “The Telegraph” за конфликт между треньорския щаб и собствениците на клуба. Причината за уволнението на Лампард е слабата форма на Челси и лошите резулатите в последните 2 месеца, които записват лондончани.

Новият треньор на “сините” ще се казва Томас Тухел, който преди по-малко от месец пък бе изгонен от френския шампион Пари Сен Жермен. Договорът на немеца с Челси ще бъде до лятото на 2022г.

Идеята на Роман Абрамович е Тухел да успее да събуди своите сънародници в отбора - Тимо Вернер и Кай Хаверц, които са в ужасяваща форма от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Егати

    2 1 Отговор
    Важната новина направо ми олекна
  • 2 ФЪН

    1 1 Отговор
    от трън, та на глог ....... мляскащия ще замени дъфчещия .....