Last news in Fakti

25 Януари, 2021 15:29 1 583 1

Официално: Челси уволни Лампард

  • лампард-
  • челси-
  • причини-
  • уволнение-
  • легенда-
  • абрамович

"Сините" от Лондон разкриха причините, поради които легендата е освободен от поста

Официално: Челси уволни Лампард - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата Франк Лампард вече не е мениджър на Челси. Лондончани обявиха преди минути, че двете страни се разделят. Той застана начело на любимия си клуб на 4 юли 2019 година. Води тима в 57 мача, от които спечели 28, записа 11 равенства и загуби 18.

"Футболен клуб Челси днес се раздели с мениджъра Франк Лампард. Това беше много трудно решение, а не такова, което собственикът и управителният съвет са взели с лека ръка. Благодарни сме на Франк за постигнатото по времето като мениджър на клуба. Неотдавнашните резултати и изяви обаче не отговориха на очакванията на клуба, оставяйки клуба без никакъв ясен път към трайно подобрение.

Никога не може да има подходящо време за раздяла с клубна легенда като Франк, но след продължително обмисляне беше решено, че сега е необходима промяна, за да се даде време на клуба да подобри представянето и резултатите през този сезон", написаха от клуба.

"Това беше много трудно решение, не на последно място, защото имам отлични лични отношения с Франк и го уважавам изключително много. Той е човек с голяма почтеност и има най-висока работна етика. При настоящите обстоятелства обаче смятам, че е най-добре да сменим мениджъра. От името на всички в клуба, Управителния съвет и лично, бих искал да благодаря на Франк за работата му като главен треньор и да му пожелая успех в бъдеще. Той е важна икона на този велик клуб и статутът му тук остава непроменен. Той винаги ще бъде посрещнат горещо на Стамфорд Бридж", каза от своя страна Роман Абрамович.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    3 2 Отговор
    В статията за Шампионската лига, Шумов е написал че лидер в Англия е Ливърпул след което е блокирал коментарите, хахах