Last news in Fakti

25 Януари, 2021 17:14 1 453 0

Част от футболистите на Челси имали оплаквания от Лампард

  • лампард-
  • футболисти-
  • оплакване-
  • челси-
  • указания-
  • тактика-
  • уволнение

Играчите заявили, че не получават достатъчно ясни тактически инструкции

Част от футболистите на Челси имали оплаквания от Лампард - 1
Снимка: БГНЕС

Част от футболистите на Челси са се оплакали пред клубното ръководство, че не получават достатъчно ясни тактически инструкции от вече бившия мениджър на отбора Франк Лампард. 42-годишният специалист бе освободен днес, като официалната причина за това са слабите резултати на отбора в последно време.

Считаше се, че Лампард има подкрепата на играчите, но по информация на The Athletic няколко от футболистите са се оплакали от подхода му. Изданието твърди, че един от тях е стражът Кепа Арисабалага. Испанецът е говорил лично с директорите Марина Грановксая и Петер Чех, за да изрази възмущението си от това, че не е получил никаква подкрепа от Лампард след трудните моменти през миналия сезон. Други, чиито имена не се споделят, са изтъкнали, че често мениджърът им е казвал просто да излизат на терена и да изразяват себе си, вместо да получават конкретни тактически задачи.

The Athelitic добавя, че решението за уволнението на Лампард е било взето още след загубата от Лестър през миналата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА