2 Февруари, 2021 19:44 2 217 1

Братът на Куман: Имаше “къртица” в съблекалнята на Барселона

  • роналд куман-
  • барселона-
  • футбол-
  • къртица

В момента брат ми е под по-голямо напрежение в сравнение с периода в националния тим, защото в Барса не е като да виждаш отбора веднъж на три месеца

Братът на Куман: Имаше “къртица” в съблекалнята на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът Роналд Куман е имал проблем с “къртица” в съблекалнята в началото на треньорската си кариера в Барселона през миналото лято. Оказва се, че някой е изнасял информация на медиите, но той е бил разкрит. Това разказа братът на наставника - Ервин Куман.

“В първите месеци на Роналд на “Ноу Камп” имаше някой от съблекалнята, който разкриваше състава. Но той бързо реши проблема”, обясни Ервин Куман пред Voetbal International.

До август Роналд беше селекционер на Нидерландия, но се съгласи да замени Кике Сетиен.

“В момента брат ми е под по-голямо напрежение в сравнение с периода в националния тим, защото в Барса не е като да виждаш отбора веднъж на три месеца”, добави Ервин, който беше асистент на Роналд в Саутхамптън и Евертън", сподели Ервин.

Има подозрения, че друга “къртица” тези дни е изнесла пред медиите и детайлите от договора на Лионел Меси, заради което се заформи скандал. В социалните мрежи обаче има хора, които подозират ръководството в това.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 1 Отговор
    Къртицата бе Ицето Стойков