Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 16:07 1 945 9

Куман: Щеше да е по-добре ако Суарес беше преминал в Ювентус

  • роналд куман-
  • барселона-
  • футбол-
  • ювентус-
  • атлетико мадрид-
  • луис суарес

Никой не ми е казвал: "Трябва да спечелиш нещо"

 Куман: Щеше да е по-добре ако Суарес беше преминал в Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Барселона Роналд Куман коментира решението на клуба да се раздели с уругвайската звезда Луис Суарес, който бележи гол след гол за Атлетико Мадрид от началото на сезона и "дюшекчиите" натрупаха огромна преднина в класирането пред каталунците и Реал Мадрид. Нидерландският специалист и клубна легенда на Барса заяви още, че никой на "Камп Ноу" не му е казвал, че е длъжен да спечели трофей този сезон.

"Ние се променяме и, разбира се, щеше да е по-добре, ако Луис Суарес беше подписал с Ювентус вместо с Атлетико Мадрид, защото така той продължава да е в испанското първенство. Но това беше решение, което трябваше да вземем. Наистина трудно решение, но показахме уважение към играча и мисля, че това е много важно. И аз продължавам да съм съгласен с това, което направихме тогава", обясни пред The Athletic бившият защитник.

"Никой не ми е казвал: "Трябва да спечелиш нещо". Всички в клуба осъзнават, че сме в преходен сезон. Разбира се, че искаме да се борим за титли, купи, първенството, но те знаят, че не могат да очакват да спечелим Шампионската лига. Може би ще можем да бием ПСЖ на 1/8-финалите, може би ще се промъкнем на 1/2-финалите, но други клубове са по-добри в момента, те са по-големи фаворити от нас да спечелят нещо по-значимо. Но Барселона ще се върне, няма проблеми", каза още Куман.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луда работа

    17 1 Отговор
    Дадохте без пари машина за голове. Освен това се разбираше перфектно с Меси. Нещо много се объркахте и сгрешихте. Явно наистина не от всеки добър футболист става треньор, даже и на средно ниво. Барселона поне 5-6 години ще се възстановява, нищо няма да печели. Кризата е налице

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Дългият

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Луда работа":

    Много точно го каза.Суарес не заслужаваше това отношение...а даде много на Барса..
  • 3 Лост

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Луда работа":

    Много хлъзгаво изказване на Куман. Все едно, че Суарес е изкал да си ходи.А той едва ли не се борил да го остави.
  • 4 Стоян Александров

    7 3 Отговор
    Барца, Барца, Барца ако се прекарахте със Суарес, ана мноооогоооо яко. Щот сте големи разбирачи за това. Пълни аматьори. И Меси като се махне и вече сте посредствени. Добрите играчи са скъпи, а и ги няма последно време. Кумане....нищо не става от теб и от Стойков също. Велики футболисти и толкова.
  • 5 sss

    4 1 Отговор
    който каквоти си направи...така е и този ''спeц''... не съм фен на барселона, но суарес и меси дърпаха барса напред, разбираха се в и извън терена! Суарес винаги е бил постоянен играч, както в аякс, така и в ливърпул и барселона и е равносилоно на лупост да го махнеш така лесно... Но има такива корави кратуни, които си мислят, че са невероятни новарори и правят напук на очевидното и после се чудят защо ги уволняват...
  • 6 До Стоян Александров

    1 1 Отговор
    Ти понежи си голям разбирач,И жена неможе разбереш..тупан
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Васката Божков

    1 0 Отговор
    За да играе Суарес в Атлетико Мадрид, заслугите са на Бартомеу и спортния директор, браво на момчетата!
  • 9 Васката Божков

    0 0 Отговор
    Бартомеу и Ерик Абидал-техн. директор са с големи заслуги за съдбата на Луис Суарес!Да им е честито! Тия двамата са разкрили и договора на Меси с Барселона, искат да разрешат всичко след себе си и ще успеят!