Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 20:18 1 956 1

От видеоиграта FIFA: Заплатата на Златан Ибрахимович идва от нас

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • fifa-
  • футбол-
  • видеоигра

Това може и да става по косвен път, но той се облагодетелства от нашето партньорство с Милан, което наистина ни харесва

От видеоиграта FIFA: Заплатата на Златан Ибрахимович идва от нас - 1
Снимка: БГНЕС

Наскоро звездата на Милан Златан Ибрахимович изрази недоволството си от факта, че видеоиграта FIFA използва неговите име и лице без разрешението му. Затова вицепрезидентът на компанията производител EA Sports - Дейвид Джаксън, коментира тази тема. Както е известно, през миналото лято Милан подписа договор за ексклузивно партньорство с FIFA.

“По отношение на Златан, ние имаме договор както със Серия “А”, така и с Милан. От клуба са много, много ясни към своите играчи, че те предлагат техните колективни имиджови права на бизнес партньори, за да могат по този начин да плащат за подобряването на тренировъчната база и детско-юношеската школа. Така че ние плащаме на Милан, а Милан плаща заплатата на Златан. Затова ние плащаме на Златан. Това може и да става по косвен път, но той се облагодетелства от нашето партньорство с Милан, което наистина ни харесва. Така че мисля, че тук става въпрос за малко недоразумение. Смятам, че това е нещо, върху което ще работим усилено, за да разрешим с времето”, заяви Джаксън в интервю за “Форбс”.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    4 3 Отговор
    дюнерджията пак се прави на интересен... като иска да го няма по видеоигрите кви ги търси в милан...да отиде в царско село.