2 Февруари, 2021 18:37 1 968 4

Мбапе: Неймар е най-добрият в света, моята роля е да му помагам

  • неймар-
  • псж-
  • калиан мбапе-
  • футбол

Когато дойдох в ПСЖ, бях просто изгряваща звезда и трябваше да се докажа на терена

Мбапе: Неймар е най-добрият в света, моята роля е да му помагам - 1
Снимка: БГНЕС

Френската суперзвезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе заяви, че бразилският му съотборник Неймар е най-важният играч на ПСЖ. Двамата играят на "Парк де Пренс" от 2017 година и изградиха силна връзка на и извън терена.

"Винаги съм смятал, че великите играчи са родени да играят заедно. Когато пристигнах в Париж, нашите роли бяха ясни - Неймар е в центъра на проекта, а аз съм тук, за да му помагам. Това е така, защото когато дойдох в ПСЖ, бях просто изгряваща звезда и трябваше да се докажа на терена", сподели Мбапе пред France Football, като добави: "Неймар знае как да прави всичко. Той е най-добрият в света".

"Той не прави шоу и не танцува само когато резултатът е 5:0. Знае как се правят зрелищни неща и при 0:0. Не зная дали всички са наясно с това, но Неймар разбира всичко. Той притежава инстинкт, който му помага да разбира веднага как да прави всичко", продължи французинът, говорейки за бразилеца.

Мбапе сподели още, че винаги ще е благодарен на бразилеца за това, че му е помогнал бързо да се адаптира в обстановката в голям клуб като ПСЖ. "Честно казано, никога няма да забравя как той ми помогна в началото. Когато си на 18, никога не е лесно да влезеш за първи път в голяма съблекалня. В големите отбори успехът ти на 60% зависи от твоя футбол и на 40% от това как се аклиматизираш в съблекалнята. Той ми помогна и никога няма да го забравя", каза още 22-годишният Мбапе.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GTR

    1 0 Отговор
    Мда ...най добрият е ......най добрия артист ....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Животното

    2 1 Отговор
    Неймар,най—големият симулант, бит като куче от Немската машина със 7 гола на световното.