3 Февруари, 2021 09:28 1 688 0

Люпко Петрович препоръчал Антов на Синиша Михайлович

  • антов-
  • петрович-
  • михайлович-
  • препоръка-
  • серия а-
  • трансфер-
  • болоня

Легендарният сръбски треньор има участие в трансфера на талантливия защитник в Серия "А"

Люпко Петрович препоръчал Антов на Синиша Михайлович - 1
Снимка: БГНЕС

Люпко Петрович е направил уникален жест към ЦСКА, твърди "24 часа". Той е насочил своя бивш възпитаник Синиша Михайлович към Валентин Антов. И само броени часове преди края на трансферния пазар защитникът бе пратен под наем в Болоня за 500 000 евро. През лятото италианците ще имат шанса да го купят за 3 млн. евро, но трябва да бъдат изпълнени няколко условия, като най-важното е тимът да запази мястото си в елита.

Михайлович е начело на Болоня от 28 януари 2019 година, като това е вторият му престой на "Ренато Дал'Ара". Сърбинът остана на поста, въпреки че през 2019 година обяви, че е болен от левкемия. Той успя да пребори болестта и се върна на пейката, за да води отбора. Понякога обаче си дава и почивка.

Синиша все още държи рекорда от 26 гола от пряк свободен удар в Серия "А". Той е шампион на Югославия с Войводина и Цървена звезда. С Люпко Петрович печели КЕШ и Междуконтиненталната купа през 1991 година. След това с Лацио и Интер става по веднъж шампион на Италия, печели по два пъти купата и три пъти суперкупата. С римляните става носител на КНК и суперкупата на Европа през 1999 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА