3 Февруари, 2021 15:02 1 867 8

Стоичков към Антов: Чакам да видя как Роналдо, Ибрахимович и Лукаку ще попаднат в капаните ти!

  • стоичков-
  • болоня-
  • пожелание-
  • антов-
  • цска

"Успех, Вальо", написа Камата в социалните мрежи

Стоичков към Антов: Чакам да видя как Роналдо, Ибрахимович и Лукаку ще попаднат в капаните ти! - 1
Снимка: БГНЕС

Най-титулуваният български футболист за всички времена Христо Стоичков взриви мрежата с много силен пост, в който се обръща към Валентин Антов. Младият талант на ЦСКА бе преотстъпен на Болоня с опция за откупуване на правата му. Защитникът лети днес за Италия, а в публикацията на Камата четем следното:

"Успех, Вальо! Хвърляш се в чудно и адски трудно приключение! Вярвам, че ще успееш! И чакам да видя как Роналдо, Ибрахимович и Лукаку ще попаднат в капаните ти!", написа Камата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курумпе

    9 14 Отговор
    Ицо, стига си го четкал...Ти сам знаеш, че момчето е много средно ниво, то и за това го пробват с наем, а и е смешна сумата..за Италия, пък и отбора е средняк.
    Антов е сърцато момче, но със силно ограничена техника и бавно мислене, което са огромни недостатъци и за защитник!!!НЕ Е ТОП НИВО и няма потенциал да стане, ти го знаеш, ма лакардия да стане..

    Коментиран от #6

  • 2 Ицо е прав а не Ти

    5 3 Отговор
    Не стига че бройката на качественото ново пиколение е трагична ЗАТВА СЯКО ЧИТАВО МОМЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯ А НЕ ДА СЕ МАЧКА КАКТО СМЕ СВИКНАЛИ В БЬЛГАРИЯ ДА ЗЛОБЕЕМ....

    Коментиран от #5

  • 3 Bai nudals

    7 1 Отговор
    Ще го видиш,преотстъпен в Белгия или Португалия.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 спортиста

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ицо е прав а не Ти":

    Да се подкрепи талант е едно,но да се хвалят посредствени футболисти е друго.Футболистите се превърнаха в манекени .Татуси,кифли и чалка до дупка.Това ли е за хвалене ????
  • 6 Бонговец

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Курумпе":

    Момчето до вчера е бил ученик. Днес има шанс да играе в топ първенство. Какво да му каже ИЦО? Вальо налягай си парцалите и слушкай ли? Браво ИЦО! Оставаш си голям и на 55. А Антов ,от него си зависи. Децата стават мъже в битки. Успех момче!
  • 7 БигСпец

    1 0 Отговор
    Щом го дават за гаргара на придпоследния в Италия е кофти, но още по-зле е Христо Стоичков да му вкарва напрежение, че от утре едва ли не ще треперят от него световните нападатели. Кюрдата си е така неумен, неградски и нищо не го интересува, освен да гепи някой лев. Така беше с Десподов, с Антон Недялков и ето сега с Антов. Отива в Разград от м. юни е спазарен там за жълти стотинки.

    Коментиран от #8

  • 8 Запознат

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "БигСпец":

    Христо Стоичков стана голмайстор на Световно Първенство. 5 пъти шампион на Испания. Най добър футболист на Европа. А ти? Пълен боклук ,пиещ бира от пластмасова бутилка.