Last news in Fakti

7 Февруари, 2021 15:19 1 289 2

От големи български клубове звънели на нападател на Монтана

  • монтана-
  • билал бари-
  • левски-
  • футбол

След края на есенния дял от шампионата имаше информации, че Левски има интерес към услугите на Бари

От големи български клубове звънели на нападател на Монтана - 1
Снимка: ПФК Черно море

Нападателят на Монтана Билал Бари призна пред френско издание, че е получил обаждания от големи български клубове през тази зима. 23-годишният футболист обяви, че негов трансфер в някой от грандовете у нас е само въпрос на преговори.

След края на есенния дял от шампионата имаше информации, че Левски има интерес към услугите на Бари. Роденият в Ланс футболист е гласен за замесник на Найджъл Робърта, ако националът на Кюрасао бъде продаден.

"Много големи български клубове ми се обадиха. Всичко е въпрос на преговори. Ще видим. Може да напусна тази зима или през лятото. Защо не и един ден да се завърна във Франция. Мисля, че най-силното ми качество е моята интелигентност. Знам как да се движа по терена и имам добър завършващ удар", заяви Бари пред френското Foot-national.

През този сезон Билал Бари е участвал в 11 мача на Монтана, като в тях е има три отбелязани гола и е направил две асистенции. Той пристигна в тима от стадион „Огоста“ като свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    4 1 Отговор
    Сигурно има да им връща пари, за това го търсят
  • 2 РАДИО ЕЛТО

    1 0 Отговор
    почина един от най добрите спортни фотографи ИВАН ЙОЧЕВ