Last news in Fakti

7 Февруари, 2021 13:40 2 263 1

Легенда на ЦСКА: Трансферът на Антов доказва, че на "Армията" се мисли за собствените таланти

  • цска-
  • аспарух никодимов-
  • валентин антов-
  • футбол-
  • болоня-
  • трансфер

Никодимов загатна, че според него пред младия "армеец" стои начертан сериозен път по европейските терени

Легенда на ЦСКА: Трансферът на Антов доказва, че на "Армията" се мисли за собствените таланти - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира преминаването на Валентин Антов в италианското футболно първенство. Според знаменития бивш футболист и емблематичен треньор на "червените", Болоня може да е само една крачка в правилната посока за Антов, пише ТОПСПОРТ.

Никодимов загатна, че според него пред младия "армеец" стои начертан сериозен път по европейските терени.

"Чудесна новина беше този трансфер. За клуба, но защо не и за българския футбол въобще?

Това е сериозна реклама за всички нас, още повече, че видяхте как го представят и какво е отношението към него в Италия.

Сериозна стъпка за Антов. Но не и неочаквана. При него се постъпи така, както би трябвало да бъде. Започна се от най-ранна възраст, след което му беше дадена възможност да покаже какво умее.

Знаете, че още от своята 15-а, 16-а годишнина той започна да трупа опит при мъжете. Това е безценно. И помага много за прехода по-късно. Така трябва да се постъпва. Лошото е, че в съвременния футбол няма търпението, което би трябвало и рядко се случва едно такова изграждане на талант.

Обикновено виждаме, че се внасят от чужбина състезатели. Но така и зад граница градят представата си за нас на погрешна основа. А сега са изненадани, че имаме толкова кадърен и възпитан млад човек във футбола.

Повече работа с подрастващите. За всички е ясно, че това е рецептата. Няма друга. Това е отлично и за националния отбор. Иначе никога няма да се върнем към успехите. Но е необходимо време. А на никой не му се чака.

Дано се наложи. С времето да покаже и футболни способности в отбора си, а не само човешките, което е нормално.

Възможно е това да се окаже само една стъпка в правилната посока за него. Защо пък да не е началото на голям, дълъг път из европейските терени за Антов? И други, още по-големи отбори в Италия и останалите западни първенства", предположи Никодимов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИзпусналПаро

    0 3 Отговор
    Отборът на Литекс тире ЦСКА София с треньор Бруно тире Акрапович не е продавал свой играч от заминаването на Малинов. Антов ще гледа от близо мачове и ще се прибере в Разград след 4 месеца.
    ЦСКА се спомина на 9.9.2016 г. Няма как умрял да продава!