7 Февруари, 2021 15:02 1 074 2

Ясен Петров: Имаше много съдийски грешки в ущърб на българските отбори

  • ясен петров-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • съдийство

Националният отбор е отворен за всеки, който е в добра форма, показва резултати и добри игри

Ясен Петров: Имаше много съдийски грешки в ущърб на българските отбори - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Ясен Петров направи равносметка на представянето на родните отбори в зимните контроли. Той сподели в интервю за БНТ, че тенденцията е чуждестранните съдии да свирят в ущърб на родните тимове.

“Направи ми впечатление, че имаше много съдийски грешки, и то винаги в ущърб на българските отбори. Тенденцията е такава. Но като цяло представянето на българските отбори беше на ниво.

Националният отбор е отворен за всеки, който е в добра форма, показва резултати и добри игри. Но трябва да покаже. Не съм от притеснителните. За мен националният не е чест, а кауза. Трябва да направим един добър отбор. Играем 11 на 11. Малко по-възрастен съм, но съм си същият по характер. Дай Боже да е за добро. Самочувствието се гради с резултати. Всичко е пред нас и днес. Връщайки се назад, нищо няма да направим.

Говорили сме с много футболисти. С всички, с които съм говорил, им желая много късмет и здраве. Всеки млад, който играе добре и ви бърка в очите, е добре дошъл”, каза Ясен Петров, който обяви, че е доволен от трансфера на Антов в Болоня.

“Естествено, че трансферът на Валентин Антов ме радва. Кой треньор не би се гордял с футболист, който играе в такова силно първенство”, добави селекционерът на трикольорите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендилия

    0 0 Отговор
    Петров, ясен си.
  • 2 ЯСЕНЕ......НЕ ГОВОРИ, А ДЕЙСТВАЙ

    0 0 Отговор
    ГОСПОД ДА ТИ Е НА ПОМОЩ....КАТО ГЛЕДАМ КВИ ФУТБОЛИСТИ ИМАМЕ....ВСЕ БЪДЕЩИ НАДЕЖДИ И ДВАМА ТРИМА ДОБРИ СЕГА.....ТО И ЗА НАЦИОНАЛНИЯ СИ ГОВОРИМ В БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ ОТ 20 ГОДИНИ.....ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПЯМ НА СТАДИОНА И ПРЕД ЕКРАНА....УСПЕХ