Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 06:35 1 545 1

ПСЖ взе дербито с Марсилия

  • футбол-
  • псж-
  • олимпик марсилия

Килиан Мбапе и Мауро Икарди реализираха за успеха с 2:0

ПСЖ взе дербито с Марсилия - 1
Снимка: БГНЕС

Оборът на ПСЖ надви с 2:0 Олимпик Марсилия в мач от 24-ия кръг на френската Лига 1.

Килиан Мбапе даде преднина на гостите още в 9-ата минута, а в 24-ата Мауро Икарди удвои аванса на парижани.

През втората част доминацията на гостите се запази, но тимът не съумя да увеличи преднината си. На два пъти футболисти на ПСЖ се свличаха на земята и имаха претенции към съдията на двубоя, но без успех.

В края на срещата Неймар пропиля страхотна възможност да оформи класиката, след като сътвори нелеп удар от изключително близка дистанция.

В последната минута на редовното време Димитри Пайе влезе ужасно в краката на свой съперник и получи червен картон за деянието си.

Все пак ПСЖ си тръгна с трите точки от "Стад Велодром" и затвърди третата си позиция в класирането, събирайки 51 пункта. Олимпик Марсилия път е далеч по-долу - на деветото място с 33 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Медуза

    0 0 Отговор
    Уанда Нара е лапала-Мауро е вкарал. И на двата фронта.