8 Февруари, 2021 06:43 1 295 1

Челси с трудна победа срещу последния във Висшата лига (ВИДЕО)

  • шефилд юнайтед-
  • челси-
  • футбол-
  • висша лига

Тимът на Томас Тухел победи Шефилд Юнайтед с 2:1

Челси с трудна победа срещу последния във Висшата лига (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Челси записа трудна победа в 23-ия кръг на Висшата лига. Последният в класирането Шефилд Юнайтед изпоти здраво "сините" и те се наложиха с 2:1 като гост.

Така тимът на Томас Тухел заема 5-ото място с 39 точки.

Челси с трудна победа срещу последния във Висшата лига (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Мейсън Маунт откри, а съотборникът му Рюдигер си заби автогол, за да завърже интригата в мача. Жоржиньо успя да изведе отново лондончани напред от дузпа, носейки и победата за тима.

В 12-ата минута реферът отсъди дузпа след нарушение на Чилуел, но след намесата на ВАР, Кевин Френд отмени решението си, което сериозно разгневи играчите на домакините.

Челси с трудна победа срещу последния във Висшата лига (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 43-ата минута Тимо Вернер изигра основна роля в организирането на атаката. Той центрира към Мейсън Маунт, който преодоля Аарън Рамсдейл и с удар в долния десен ъгъл откри резултата. В 54-ата минута, лоша комуникация между Антонио Рюдигер и вратаря доведе до автогол във вратата на "сините".

Челси с трудна победа срещу последния във Висшата лига (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Две минути по-късно отново се стигна до спорна ситуация. Тимо Вернер проби в наказателното поле и падна след единоборство със съперников играч, но съдията даде сигнал, че дузпа няма. Ситуацията бе разгледана от ВАР, и реферът Френд отсъди единадесетметров наказателен удар. Зад бялата точка застана Жоржиньо, който не сгреши за 1:2.

Дълбоко в продължението на мача, на Оливър МакБърни се отвори страхотна възможност в малкото наказателно поле, като той шутира в десния ъгъл, но Едуард Менди реагира с изящно спасяване, за да предотврати гол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мими

    1 0 Отговор
    Вернер за втори път прави гадния си номер като се блъска в противников играч и пада в наказ.поле за да си изпроси дузпа. Първият път го направи с играч на тотнъм. А сега и с шефилд. Жалко че със 2 отсъдени дузпи челси се изкачи на 5 то място в класирането. Уж добри футболисти а не могат да вкарат нито един редовен гол.