Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 13:28 1 847 2

Локо Пд с нов спонсор

  • локомотив пловдив-
  • спонсор-
  • футбол

Представят го утре

Локо Пд с нов спонсор - 1

Утре Локомотив (Пловдив) ще представи нов спонсор.

"Уважаеми Колеги,

ПФК Локомотив Пловдив и WINBET имат удоволствието да ви поканят на пресконференция за официалното представяне на партньорството между компанията и клуба с участието на:

Христо Крушарски – собственик на ПФК Локомотив Пловдив
Десислава Колева-Иванова – маркетинг мениджър на WINBET
Aлександър Тунчев – старши треньор на ПФК Локомотив Пловдив

Събитието ще се състои на 10 февруари 2021 г., сряда, от 10:00 ч., стадион „Локомотив“, Пловдив. Молим всички представители на медиите да бъдат с маски на пресконференцията", съобщиха смърфовете на официалния си сайт.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    5 1 Отговор
    Ефбет за нищо не стават. Ниски коефиценти, бавни, и малко пазари за залози. Много са зле. Перът се пари на БГ МАФИЯТА. Със съдействието на правителството. Браво на Локо Пл. И другите да ги последват.
  • 2 Тото 1 и Тото 2

    1 0 Отговор
    А на Леевски спонсор е Делян Пеевски ли ? ДПС спонсорира Левски ?????