Last news in Fakti

10 Февруари, 2021 08:20 1 465 3

ЦСКА официално преотстъпи нападател в Азербайджан

  • ахмед ахмедов-
  • футбол-
  • азербайджан-
  • нефтчи баку

Ръководствата на двата клуба са се разбрали таранът да бъде преотстъпен до края на сезона

ЦСКА официално преотстъпи нападател в Азербайджан - 1
Снимка: БГНЕС

Oборът на ЦСКА официално преотстъпи нападателя Ахмед Ахмедов в Нефтчи Баку. Ръководствата на двата клуба са се разбрали таранът да бъде преотстъпен до края на сезона във вицешампиона на Азербайджан.

Ахмедов премина на „Българска армия“ миналия февруари. От тогава той изигра с червената фланелка общо 27 мача във всички турнири, в които отбеляза 5 гола.

Ето какво написаха столичани на официалния си сайт:

Армейци,

Нападателят Ахмед Ахмедов ще играе през пролетта в Нефтчи Баку. Ръководствата на двата клуба се разбраха таранът да бъде преотстъпен до края на сезона във вицешампиона на Азербайджан. Ахмедов акостира на "Армията" миналия февруари. От тогава той изигра с червената фланелка общо 27 мача във всички турнири, в които отбеляза 5 гола.

Пожелаваме на Ахмед Ахмедов много здраве и успехи в новото футболно предизвикателство!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    3 2 Отговор
    Гледат да се отърват от него....

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мим33":

    Да се отърват от българин /макар и с небългарско име/, за да вземат поредния "талант" от Африка - мамаду, калу и т.н., който да носи комисионни на всички по веригата...
  • 3 Говедо

    2 0 Отговор
    По добре да играе някъде,отколкото да търка пейката