Last news in Fakti

10 Февруари, 2021 08:56 1 459 4

В Левски очакват още един входящ трансфер днес

  • левски-
  • футбол-
  • драган михайлович

От "Герена" вече признаха, че водят преговори с бранителя

В Левски очакват още един входящ трансфер днес - 1
Снимка: БГНЕС


В Левски се надяват още днес да успеят да финализират още един входящ трансфер. На "Герена" е чакан 29-годишният десен бек Драган Михайлович. Той трябва да премине медицинските прегледи и ако всичко е наред, да подпише договор. Швейцарецът, който е роден в Босна и Херцеговина, е свободен агент, след като прекрати договора си с кипърския гранд АПОЕЛ (Никозия).

От "Герена" вече признаха, че водят преговори с бранителя. През есента несменяем титуляр на десния бек на защитата бе младежкият национал Ивайло Найденов, който по принцип е халф, но от 2 години "сините" го ползват като краен бранител.

До момента Левски се подсили с четирима играчи - хърватския вратар Звонимир Микулич, испанския защитник Начо Монсалве, иранския бранител Ребин Сулака и мароканския ляв бек Файсал Рерас. Последният засега отпада от сметките на треньора Славиша Стоянович за старта на пролетния полусезон. "Сините" приемат в неделя, 14 февруари, Монтана, като двубоят е от 17:00 часа на "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БИОЛОГ

    0 1 Отговор
    Що за мекотело трябва да си, за да те ползват на десния фланг вместо в средата на терена, където уж можел Найденов да играе?!
    Виждали сме го и в средата на терена, но е по-зле отколкото десен защитник. Извод: не е за футбол този младеж може би има други таланти, но във футбола не му се получава, не е за него.
  • 2 Рени Аладжова

    1 1 Отговор
    От десвет години в Левски не могат да направят качесвтвен отбор, както и качествен стадион. Затова превърнаха стадиона в говедарник. Докато не се довърши напълно стадиона отбора не трябва да съществува. Затова заплати не трябва да получават в ръководството. Докато футболистите да бъдат на минимални заплати, и да получават премий само при победи.
  • 3 Иван Георгиев

    1 0 Отговор
    Докато не се построй напълно стадиона, трябва да играят само юноши в Левски и да бъдат заедно с ръководството на минимални заплати, като получават премий само за победи. Те получават заплати като чели са Европейски шампиони. Ами ако някога станат шампиони на Европа сигурно ще им платят по големи заплати от тези на Меси и Роналдо.
  • 4 Ричарт Петров

    3 0 Отговор
    Левски имаше най силен отбор само когато играеха в отбора Георги Аспарухов Гунди, Жоро Соколов. Сашо Костов и Патрата. Тогава отбора правеше истинско футболно шоу. Едвали някога ще бъде пълен стадиона както беше при тях. Като тези велики звезди не получаваха големи заплати а играеха само за порция кебапчета. Затова сега трябва първо да се довърши напълно стадиона. Затова стадиона е кръстен на името на най великия български футболист. Тогава властите не им позволяваха да играят в чужбина. Така не им позволяваха да бъдат световни футболни звезди. Освен тях и в другите отбори имаше по някой друг талант. Тогава имахме силен национален отбор.