Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 21:40 2 440 5

Иско с нова демонстрация в Реал Мадрид, феновете го "разкъсват" в социалните мрежи

  • иско-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • зинедин зидан

Наскоро той пак подразни запалянковците, след като показа несериозно отношение и при загубата с 1:2 от Алкояно за Купата на Испания

Иско с нова демонстрация в Реал Мадрид, феновете го "разкъсват" в социалните мрежи - 1
Снимка: БГНЕС

Превърналият се дълбока резерва Иско отново показа, че като ли вече изобщо не го е грижа за Реал Мадрид. Бившият национал на Испания отдавна е в “черния списък” на Зинедин Зидан и влиза рядко за по няколко минути.

Във вторник шампионите на Ла Лига приеха Хетафе и бяха само с 11 здрави полеви футболисти от първия отбор, но независимо от това Иско пак не попадна сред титулярите. През второто полувреме Зидан все пак го изпрати да загрява с идеята да го пусне в игра.

Иско с нова демонстрация в Реал Мадрид, феновете го "разкъсват" в социалните мрежи

Тогава халфът демонстративно спря и започна да си оправя прическата, като това му отне минута и 20 секунди. Едва след като оформи косата си в желания вид, Иско последва чакащия го помощник-треньор Грегори Дюпонт.

В социалните мрежи фенове на Реал “разкъсват” футболиста за държанието му. Наскоро той пак подразни запалянковците, след като показа несериозно отношение и при загубата с 1:2 от Алкояно за Купата на Испания.

Много е вероятно испанецът да напусне през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каквото повикало

    13 2 Отговор
    На негово място и аз бих постъпил така. Излезе, че и Зидан е с голям ИНАТ. Все пак Иско е нац състезател, а франсето на практика му срива кариерата. Като не ти е нужен - продай го, бъди човек, а не говедо.

    Коментиран от #3

  • 2 Георги

    3 1 Отговор
    Ако това момче, беше футболист през 20-те години, след тази си постъпка, никой нямаше да знае за него!
  • 3 Георги

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Каквото повикало":

    Млади момко!!! Явно си доста млад, затова ти е сбъркана предствата за футбола и живота като цяло! Щом си служител, ти изпълняваш.....! Темата е дълга, ако започна, трябва да пиша......! Трябват родители, родители родени в средата на 20-те,те да ти кажат какво е живот!

    Коментиран от #4

  • 4 Каквото повикало

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Георги":

    Прекалено много станахте "съветниците" от кенефа (с извинение). Доста съм видял и научил в живота си за моите 7 десетилетиа. Но винаги съм се стремял на първо място да съм Човек!
  • 5 ГоЩо

    0 0 Отговор
    Иска е талант и е от школата на Реал! Зидан му съсипва кариерата! Налага инвалиди като Бензема! Това да си израсъл в Реал и някакъв треньор да ти съсипе кериерата в клубът е тъпо! Трябва да се гавриш с него до последно!