Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 13:39 1 258 2

Акрапович: Имаме качествени футболисти, важно е да изберат правилните обувки срещу Славия

  • бруно акрапович-
  • цска-
  • футбол-
  • славия

Стилът ми на работа е да направя така, че всички да играем за победа

Акрапович: Имаме качествени футболисти, важно е да изберат правилните обувки срещу Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори пред медиите преди утрешния двубой на "червените" със Славия от първия пролетен кръг от efbet Лига. Босненският специалист похвали момчетата си за старанието в зимната подготовка. Той вярва, че отборът му може да надвие всеки друг в България.

"Отборът е готов, момчетата работиха феноменално, доволен съм от отношението им. Готови сме за мача утре. Търсим победата, целта е максимална, искам да победим, а какво ще става накрая на сезона, ще видим. Някои момчета си тръгнаха, важно е тези, които са тук, да са раздават. Всички общо-взето са окей, имаме широк избор, за един треньор това е важно. Няма какво да се притесняваме за времето - каквото е за нас, такова е и за Славия. Ще е много студено, ще се движат всички. Не обръщам внимание на негативните резултати на Славия в подготовката, те ще излязат мотивирани, имат качествени играчи. Отиваме да бием всеки мач, няма да се скрием в първенството. Стилът ми на работа е да направя така, че всички да играем за победа. Щом играем за ЦСКА, значи имаме качества да бием всеки. Бисмарк и Кайседо? Няма как да са напълно готови, гледаме ги на тренировките, работим допълнително с тях, още чакаме жълтите им карти. Гълъбов, Турицов, Занев, Тибор, трябва да говорим за играчите, които са тук. Вальо Антов остави една дупка, но не виждам проблем, работим с играчите, които са тук, имаме достатъчно играчи. С Джеферсон и Амос ще сме още по-силни. Доволен съм от футболистите, с които разполагам. Те са много качествени, могат да победят всеки. Шест точки? Зависи от следващите мачове, няма лесни мачове. Ако направиш една хубава серия, шест точки са две загуби. Рано е да говорим за точки, трябва да се концентрираме върху утрешния мач", каза Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мангър

    2 2 Отговор
    До краят на май ако изкара,ама надали.
  • 2 Аз мисля, че е

    0 0 Отговор
    Много добър треньор Акрапович. Трябва да му се даде време, и да е що годе с постоянен състав, за да ги сработи! Лошото е, че няма много българи. Двама-трима в стартовия състав сега, а такава трябва да е цифрата на чужденците!