13 Февруари, 2021 15:27 1 629 0

Херо след триумфа на Берое във Враца: Спечелихме най-вече с шанс и късмет

  • берое-
  • ботев враца-
  • димитър димитров-херо

''Не сме се готвили за такъв терен и искахме да се премести мача с два дни, но никой в БФС не ни чу'', сподели наставникът на старозагорския тим

Херо след триумфа на Берое във Враца: Спечелихме най-вече с шанс и късмет - 1
Димитър Димитров-Херо, кадър: Diema sport

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо коментира победата на неговия тим с 2:1 над Ботев Враца.

Ето какво каза той пред Diema sport:

"Много трудно се говори за футбол на този ужасен и заледен терен. В много ситуации не можехме дори да стоим на краката си. Домакините определено изглеждаха по-добре от нас, адаптираха се по-бързо и ние спечелихме най-вече с шанс и късмет. Победата е и единственото хубаво нещо за нас.

Имахме нарушения в подготовката заради болни и контузени играчи. Не сме се готвили за такива терен и искахме да се премести мача с два дни, но никой в БФС не ни чу. Не искам да обвинявам нашите футболисти, защото нещата бяха изключително тежки и трудни. Наложи се да купуваме обувки преди мача, после пък да ги сменяме заради калта на терена''.

''Мартин Камбуров е доказано име в нашия футбол. След като разбрах, че иска да се върне при нас, нямаше причина да не го приема. Имаме емоционална връзка с него и може да си помогнем взаимно", обясни Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА