13 Февруари, 2021 15:34 1 460 1

Антони Здравков разочарован: Пропуските бяха прекалено много днес

  • антони здравков-
  • ботев враца-
  • берое

Здравков нямаше много какво да каже, след като тимът му загуби домакинството си на Берое с 1:2 с гол на Мартин Камбуров в самия край на срещата

Антони Здравков разочарован: Пропуските бяха прекалено много днес - 1
Антони Здравков, кадър: Diema sport

Наставникът на Ботев Враца Антони Здравков нямаше много какво да каже, след като тимът му загуби домакинството си на Берое с 1:2 с гол на Мартин Камбуров в самия край на срещата.

„Нямам коментар. Направихме всичко, каквото трябваше да направим – да пресираме, да задържаме топката, да не оставяме празни пространства на противника, търсихме флангови и бързи атаки, имахме положения. Пропуските обаче бяха прекалено много днес“.

Здравков коментира и новото попълнение Дориан Бабунски:

„Той е тук само от две седмици, не е на 100% физически готов. В много от атаките ни то имаше дейно участие. Мисля, че няма да му е нужно много време за адаптацията при него. Дано да продължи всичко така, освен пропуските. До 10-ата минута трябваше да водим с 3:0“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор
    Толкова много пропуски на нападателите на Ботев, рядко могат да се видят в един мач...