Last news in Fakti

14 Февруари, 2021 19:50 1 369 0

Реал Мадрид се справи с Валенсия

  • реал мадрид-
  • валенсия-
  • ла лига-
  • 2:0

След този успех възпитаниците на Зинедин Зидан заемат второто място в класирането с актив от 49 точки и 5 изоставане от лидера Атлетико Мадрид

Реал Мадрид се справи с Валенсия - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Реал Мадрид победи Валенсия с 2:0 в мач от 23-ия кръг на испанската Ла Лига. В 12-ата минута Бензема откри резултата, а Тони Кроос удвои в 42-ата минута. След този успех възпитаниците на Зинедин Зидан заемат второто място в класирането с актив от 49 точки и 5 изоставане от лидера Атлетико Мадрид, но с два мача повече. Валенсия е на 12-ото място с 24 точки.

Реал създаде сериозна опасност пред вратата на съперника в 9-ата минута, но Каземиро не съумя да прониже вратата на Хауме. Все пак това стори Бензема три минути по-късно с неспасяем удар.

В 30-ата минута Модрич опита да освободи Бензема на голова позиция, но бранителите на гостите бдяха и не позволиха да се стигне до голова опасност. В 42-ата минута на двубоя отлична атака отдясно позволи на Реал да стигне и до втори гол.

Модрич пусна към Лукас Васкес в наказателното поле, той пусна пас към Кроос и той се разписа като не остави шанс за вратаря на "прилепите".

Реал вкара топката във вратата и в 62-ата минута чрез Менди, но след намесата на ВАР попадение не беше зачетено. В 75-ата минута отлична намеса на вратаря на Валенсия спаси тима от ново попадение във вратата след отличен удар на Бензема. Три минути по-късно отново Менди беше на голова позиция, но вратарят отново беше на мястото си.

До края на мача нови голове не паднаха и Реал спечели с 2:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА