Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 19:07 3 183 5

Румениге: Смях се, когато видях договора на Меси с Барселона, единствено мога да го поздравя

  • карл-хайнц румениге-
  • барселона-
  • футбол-
  • заплата-
  • лионел меси

Тази ситуация със заплатите трябва да се промени

Румениге: Смях се, когато видях договора на Меси с Барселона, единствено мога да го поздравя - 1
Снимка: БГНЕС

Излезлите на бял свят данни за астрономическата заплата на Лионел Меси предизвикаха нееднозначни коментари.

От защита на аржентинската звезда на каталунците, до нападки и поставяне на въпрос бъдещето на отбора от “Камп Ноу”. В интервю за “Кориере де ло Спорт” своето кратко мнение по тази изключително интересна тема даде и Карл-Хайнц Румениге, изпълнителен директор на Байерн (Мюнхен), който пък се слави като един от тимовете спазващи строга финансова дисциплина.

“Смях се, когато видях договора на Меси с Барселона. Единствено мога да го поздравя, че е получил този астрономически контракт. Но тази ситуация със заплатите трябва да се промени,” коментира накратко Румениге.

“Ел Мундо” “взриви” света на футбола с публикуване на части от договора на аржентинеца, от които става ясно, че за цялата продължителност на споразумението от Барса са се съгласили да платят над 555 милиона евро за четири години.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо

    18 1 Отговор
    Да идва в Бистрица, ще му дам повече
  • 2 Ха Ха

    24 5 Отговор
    най-веселото в цялата работа е че Роналдо не може да спи
  • 3 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    3 12 Отговор
    ТЕ ПОЛОВИНАТА СА ДАНЪЦИ БЕ ХЕР!!ОТ ОБЩОТО 555,300 ОТИВАТ В ХАЗНАТА!!ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ПОЗДРАВИШ МИНИСТЕРСТВОТО ИМ НА ФИНАНСИТЕ!!А ЗА ДА МУ ГИ ПЛАТЯТ,ГЕНЕРИРАНИТЕ ПРИХОДИ ОТ НЕГО ЗА КЛУБА СА Х3!!ДОКАТ СЕ СМЕЕШ БУНДЕСЛИГА ЩЕ Е НА 3/4 МЯСТО А ПРИМЕРА ДИВИСИОН НА ПЪРВО!!

    Коментиран от #4

  • 4 Пурко

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    За това ли има присъда заедно с баща си за укриване на данъци в особено големи размери или това си го пропуснал!?!

    Коментиран от #5

  • 5 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пурко":

    АПА ТИ АКО ИСКАШ ДА ТИ ПРИПОМНЯ В АУШВИЦ КАК СА ИМ ВАДЕЛИ ЗЛАТНИТЕ ЗЪБИ!!??КАРАЙ ПО СЪЩЕСТВО КОЛЕГА!!!!300МИЛИОНА ВЛИЗАТ В ХАЗНАТА ОТ НЕГО,А КЛУБА Е СПЕЧЕЛИЛ 500!!!ИМА БОКСЬОРИ КОИТО ГИ ВЗЕМАТ ЗА ЕДИН МАЧ ОТ ПОЛОВИН ЧАС!!!ДА МЕ ИЗРЕЖДАМ,ГОЛФ ИГРАЧИ,БАСКЕТБОЛИСТИ И ТН.....