Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 18:50 1 442 0

Само Роналдо вкарва за Ювентус в директните елиминации на ШЛ

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • шампионска лига

Нито един друг играч на Юве не е вкарвал гол, когато се стигне до решителните двубои в най-силния клубен турнир

Само Роналдо вкарва за Ювентус в директните елиминации на ШЛ - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо е отбелязал седем гола за Ювентус във фазата на директните елиминации на Шампионската лига. След пристигането на португалеца в Торино "бианконерите" са изиграли шест мача на тази фаза от турнира. В този период нито един друг играч на Юве не е вкарвал гол, когато се стигне до решителните двубои в най-силния клубен турнир.

В първия му сезон на "Алианц Стейдиъм" Роналдо отбеляза хеттрик срещу Атлетико Мадрид, който доведе до отстраняване на испанците. След това шампионът на Италия отпадна от Аякс, а Кристиано вкара по един гол и в двата мача. Миналия сезон той се разписа на два пъти в реванша срещу Лион, но това не бе достатъчно и отборът отпадна на осминафиналите.

Кристиано пристигна в Ювентус с идеята да изведе тима до трофея в Шампионската лига, но засега това не му се отдава. Утре започва поредният опит с гостуване на Порто в първи мач от осминафиналите.

Роналдо изостава само на два гола от Алесандро Дел Пиеро по попадения за Юве във фазата на директните елиминации в Шампионската лига. Легендата на "бианконерите" има 9 попадения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА