Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 19:41 1 574 0

Кристиано Роналдо надъха съотборниците си за предстоящия мач с Порто

  • кристиано роналдо-
  • порто-
  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • футбол

Респект към противника, амбиция за победа и 100% концентрация върху нашите голове. Давайте, момчета!

Кристиано Роналдо надъха съотборниците си за предстоящия мач с Порто - 1
Снимка: Twitter

Португалската суперзвезда на Ювентус Кристиано Роналдо надъха съотборниците си за предстоящия мач с Порто с публикация в Twitter. Старата госпожа гостува на "драконите" в родината на CR7 в сряда вечерта в първа осминафинална среща от Шампионската лига.

"Утре имаме много важен мач срещу много силен отбор и мога само да се надявам, че това ще е едва началото на дългия поход до финала, който искаме да направим. Респект към противника, амбиция за победа и 100% концентрация върху нашите голове. Давайте, момчета!", написа в социалната медия 36-годишната машина за голове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА