14 Март, 2021 17:50 1 015 1

Арминия с много ценна победа в борбата си за оцеляване, удари Байер Леверкузен (ВИДЕО)

  • арминия билефелд-
  • байер леверкузен-
  • футбол-
  • бундеслига

"Аспирините" опитаха всичко, но отстъпиха с 1:2

Арминия с много ценна победа в борбата си за оцеляване, удари Байер Леверкузен (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Тимът на Арминия (Билефелд) постигна много ценна в борбата си за оцеляване победа с 2:1 като гост срещу Байер (Леверкузен) в мач от 25-ия кръг на Първа Бундеслига. Рицу Доан изведе Арминия напред в резултата с гол в 17-ата минута, когато показа по-голяма съобразителност от защитниците на "аспирините" и засече центриране отдясно на Кристиан Гебауер. В 57-ата минута Масая Окугава бе оставен съвсем сам от бранителите на Байер 04 пред вратата на домакините и изигра хладнокръвно положението, правейки резултата 0:2.

"Аспирините" опитаха всичко, за да избегнат поражението, но силите им стигнаха само за почетен гол в 85-ата минута. Негов автор бе чешкият нападател Патрик Шик, който наказа неразбирателство в отбраната на гостите.

Така Арминия сложи край на негативната си серия от 7 поредни мача без победа, като в последните си 4 срещи тимът дори не бе отбелязвал гол. Арминия е на 15-о място в класирането с 22 точки, точно над зоната на изпадащите. Байер (Леверкузен) е шести с 40 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Голът на леверкузен бе от засада!Вар го гледа и отсъди...гол,като Правата линия показваща засадата....Бе поизккривена...Дали ще е вар ,или съдията мошията си остава!Арминия е с нов треньор,който слага пари ,да чете!