Last news in Fakti

19 Май, 2021 23:35 2 327 7

Бесният Крушарски: Ще се кандидатирам за президент на БФС

  • локомотив (пловдив)-
  • цска 1948-
  • христо крушарски-
  • бфс

Не е ясно дали президентът на Локомотив (Пловдив) ще спази обещанието си, тъй като то бе изречено в момент на силен афект

Бесният Крушарски: Ще се кандидатирам за президент на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Бизнесменът призна това в интервю след мача на „смърфовете” с ЦСКА 1948, завършил при резултат 0:0.

Крушарски бе афектиран от съдийството на главния арбитър Валентин Железов.

"Не съжалявам за нищо. Ние нашето ще си го вземем, въпреки че железният Железов (бел. ред. главният съдия Валентин Железов) си показа железата. Вече ми писнаха тия съдии и действително ще ме накарат да се кандидатирам за президент на БФС. Ще им покажа как се играе мач. Вдругиден ще се кандидатирам вече официално. И ще им разкажа играта. Ще ги изгоня всичките, които са там. Цялата тази паплач ще бъде изгонена ", заяви Крушарски след мача.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умен си

    20 2 Отговор
    Щото без ГЕРБ начело на държавата, оставаш без пари, и любимия Локомотив ще лети както преди, от група А до група Б , защото и той и ти сте менте!
  • 2 3.14К

    14 4 Отговор
    Всички релета са дали на късо при господина. По реда на номерата Лудогорец, Левски, Локомотив и ЦСКА 1948, са най толерираните отбори и най-големите симуланти.
  • 3 НИК

    8 1 Отговор
    То да вземат да ви спрат по дарените от Бочко, пари и ще видиш ти тогава мрънка е и подскачане. Каква е тая да ви се дават 25 милиона за да си направите стадион. И вие и тези другите от Пловдив, а и онези от Рязанград, на всички Ви подариха по едни наши пари, та да се правите на велики. СМЕШКОВЕЦ ИЗ. КУ КАЛ.

    Коментиран от #5

  • 4 Хаджигенов

    7 1 Отговор
    Абе круша, де си тръгнал, Чекмеджан вече го няма, от де пари. Ти си кух, знаем всички.
  • 5 Гонзо

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "НИК":

    Абре отворен, а на уевски пари не даде ли? А Бирое от Кой се издържа, а НАЙ-РРЕВВЩИТЕ от Цецка дето и тях все дондуркат...... Всички отбори са хрантутници на властта за да могат фен четата да бъдат опотребени. Примерно като локомотивските, кога затваря ха магистралата.
  • 6 чиче

    0 0 Отговор
    АМА тоя защо не плати на футболистите си
  • 7 Булаир

    0 0 Отговор
    Това е един шут. Гледах му изказването на фона на 10-ина мутроподобни. Имаше един дебелак отзад, който приличаше на много интелигентно говедо, главата и задните му части си приличаха като две капки вода.