Last news in Fakti

20 Май, 2021 12:47 2 507 0

Босът на Марица: Ще приветствам Бербатов с добре дошъл в родния стадион на Стоичков и толкова

  • димитър бербатов-
  • марица пловдив-
  • христо стоичков-
  • бфс-
  • христо христов

От щаба на Димитър Бербатов помолиха тази среща да е на нашия стадион и веднага се съгласих

Босът на Марица: Ще приветствам Бербатов с добре дошъл в родния стадион на Стоичков и толкова - 1

Босът на Марица (Пловдив) Христо Христов обяви, че срещата на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов с представители на клубове от региона на стадиона под комина на Захарната няма общо с неговото кандидатиране за шефския пост във футбола ни.

"От щаба на Димитър Бербатов помолиха тази среща да е на нашия стадион и веднага се съгласих. Това обаче не означава обща кандидатура, съвместна дейност или подобно нещо. Аз обявих доста по-отдавна кандидатурата си и имам свои идеи. Ще приветствам Бербатов с добре дошъл в родния стадион на Христо Стоичков и толкова. Лично аз се съгласих той да проведе тази среща тук и заради това, че е против статуквото в българския футбол и за тотална промяна. Това е нещото, което ни обединява. Засега", сподели пред "Марица" Христо Христов.

Той коментира и евентуалната кандидатура за президент на БФС на колегата си от Локомотив Христо Крушарски:

"Приветствам обявеното намерение на г-н Крушарски. С интерес ще следя дали той ще се кандидатира. Надявам се, да го направи. Той постигна много в Локомотив и показа, че може да работи за футбола".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА