Last news in Fakti

20 Май, 2021 20:24 2 546 8

Бербатов започна предизборната си кампания в един от най-футболните градове у нас

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • предизборна кампания-
  • пловдив

Легендата на българския футбол бе в Пловдив, където се срещна днес с привържениците на местните Локомотив, Ботев, Спартак и Марица

Бербатов започна предизборната си кампания в един от най-футболните градове у нас - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов стартира кампанията си за президент на БФС от Пловдив. Той се срещна днес с привържениците на местните Локомотив, Ботев, Спартак и Марица. След това бе приет и от кмета на града Здравко Димитров.

Рекордьорът по голове в националния отбор проведе на стадион "Марица" срещата си с представители на футболните клубове от града и областта. Той бе посрещнат с "добре дошъл" на стадиона на родния тим на великия Христо Стоичков.

Димитър Бербатов заяви, че напълно нормално да провежда среща с футболните хора в страната. Той иска да се запознае на място с проблемите им. За него било много важно да чуе от тях какво мислят за промените в най-популярната игра и ако искат да има такива, нека да го покажат с гласуването си на предстоящия конгрес на БФС. Той им представи своята програма за развитието на футбола у нас, ако бъде избран за президент на БФС.

Димитър Бербатов ще продължи със срещите си в страната в следващите дни.

"Аз съм тук заради подкрепата от местните клубове. Както казах вече тръгваме да обикаляме, ще говорим с отборите, надявам се да дойдат всички, за да чуят какво имам да им кажа", поясни бившият футболист на Тотнъм и Манчестър Юнайтед, който е провел среща и с фенове на Ботев Пловдив.

"Уважаеми ботевисти,
днес представители на Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас се срещнаха с Димитър Бербатов. Срещата премина в изключително приятелски тон, като останахме приятно изненадани от идеите, които г-н Бербатов и неговия екип споделиха с нас. Накрая им пожелахме успех в бъдещите им проекти за кардинална промяна в българския футбол", написаха във Фейсбук от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Правилно

    24 8 Отговор
    Пълна подкрепа за Бербатов. Той е човекът
  • 2 Кико

    15 5 Отговор
    Със сигурност ще му е трудно но дано успее да се пребори с футболното статукво. Всички праисторически ревнаха срещу него
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Джурсик парк

    5 11 Отговор
    Немога да разбера тази празна глава откъде се пълни с толкова самочувствие

    Коментиран от #5

  • 5 Пловдивчанин

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "Джурсик парк":

    От много "философия" сме тук. Сега е ред на Бербо, Марто и Стилян. Други няма!
  • 6 Ристо

    8 2 Отговор
    Подкрепям Бербатов с двете ръце,но ще го очернят боклуците само ще изхаби много нерви и нищо повече.Затова Берба с 200 избягай от тази гнусна държава и този прост народ.Те не те заслужават.
  • 7 този манекен

    4 3 Отговор
    преди няколко години, когато мързела го беше тотално надвил и го гонеха от всякъде, даде някаква прескоференция(кой знае защо), където се държа нагло и арогантно, като надут пуяк и заяви, че щял да дойде след няколко години: "да ВИ оправя футбола". Ега ти "оправяча"! Дотогава му съчувствах, но ми опротивя от раз с държанието си. Кух манекен. А кой ще стане "прецедент" на БФС , все тая.
  • 8 SH BG

    1 0 Отговор
    Помощник тренера Барбуков, който искаше с фалшив документ и без участие в тренировъчния процес да вземе профи лиценз, ще е президент на БФС, но без да участва в ръководството или вземането на решения...!!! :::)))

    И те така...

    Ха, ха, ха... :::)))