Last news in Fakti

9 Юни, 2021 09:50 1 479 1

ЦСКА продава бранител, ако откаже да преподпише

  • цска-
  • брадли мазику-
  • футбол

Настоящият договор на конгоанския национал е до лятото на 2022 година и от клуба вече са отправили оферта към него да преподпише за още една година

ЦСКА продава бранител, ако откаже да преподпише - 1
Снимка: БГНЕС

Крайният защитник на ЦСКА Брадли Мазику е възможно да бъде продаден още през този трансферен прозорец, пише "Тема Спорт". До трансфер на 25-годишния ляв бек обаче ще се стигне в случай, че той не пожелае да удължи контракта си.

Настоящият договор на конгоанския национал е до лятото на 2022 година и от клуба вече са отправили оферта към него да преподпише за още една година. От "Армията" засега не искат да се разделят с Мазику, въпреки че интерес към него не липсва. Преди дни медиите във Франция разкриха, че новакът в Лига 1 Клермон е набелязал бранителя и е готов да извади 1 250 000 евро за правата му.

При всички положения обаче ЦСКА няма да бърза за сделка, като ще изчака решението на играча за нов подпис. Трансферният прозорец във френската Лига 1 и останалите големи първенства затваря на 31 август.

Мазику беше привлечен преди две години и веднага се наложи като несменяем титуляр. През 2019/20 бе на терена в 25 шампионатни срещи, колкото записа и през изминалата кампания в елита, в която вкара и 1 гол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ММА

    0 1 Отговор
    Дa гo прoдaвaт зa 5 милиoнa лeвa.

    Наред с хубавата новина, чe cлeд ФИФA, вeчe oкoнчaтeлнo ЦCКA e признaт и oт пocлeднaтa инcтaнция, кaквaтo e Cпoртния Aрбитряжeн Cъд в Лoзaнa (САS),

    ceгa нa ЦСКА ще му ce нaлoжи да плати тoчнo 2 милиона лева нa футбoлиcти игрaли в ЦCКA прeди 10 гoдини!



    Хубaвoтo e, че ЦСКА ще получи 10 милиона лева от УЕФА до края на юни.

    Това са спечелените пари от наградния фонд на Лига Европа. Отделно от това, ЦСКА е на печалба тaзи гoдинa от направени трансфери с още 10 милиона лева. И това е без очакваната продажба на Вальо Антов.