Last news in Fakti

9 Юни, 2021 11:17 1 199 1

Турци отново напират за Тодор Неделев

  • трабзонспор-
  • тодор неделев-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Това е пореден опит на тима да привлече българския национал, който първоначално трябваше да се прости със 100 хиляди евро за правата на национала, но впоследствие "канарчетата" увеличиха сумата

Турци отново напират за Тодор Неделев - 1
Снимка: БГНЕС

Трабзонспор отново пожела да привлече в редиците си капитана на Ботев Пловдив - Тодор Неделев, разкриха медиите в Турция.

Това е пореден опит на тима да привлече българския национал, който първоначално трябваше да се прости със 100 хиляди евро за правата на национала, но впоследствие "канарчетата" увеличиха сумата.

Медиите в страната споменават за интерес на Трабзонспор и към полския нападател на Лудогорец Якуб Швиерчок, както и към друг български национал – Кристиан Малинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гахах

    3 0 Отговор
    И защо им е тоя мазен тошко?