17 Юни, 2021 09:58 2 502 4

Тайсън Фюри се закани: Уайлдър няма да изкара повече от седем рунда!

  • фюри-
  • уайлдър-
  • закана-
  • рунд-
  • нокаут-
  • реванш-
  • бокс

"Ще премина през него", заяви британецът

Тайсън Фюри се закани: Уайлдър няма да изкара повече от седем рунда! - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри се закани на Дионтей Уайлдър и обеща да „премине“ през него, след като двамата се изправиха очи в очи. Британецът и американецът се срещнаха на пресконференция преди третия сблъсък помежду им отново за титлата на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория на 24 юли в Лас Вегас.

Уайлдър говори кратко и благодари на адвокатите си за това, че са наложили мача, преди да си сложи слушалки и да откаже всички въпроси.

"Разкрих плана си за мача предишния път, защото той не бе достатъчно добър да направи нещо по въпроса. Ще направя същото и този път. Какво ще направя този път? Ще премина през него. Гарантирам, че няма да изкара отвъд седми рунд. За предишния мач имах само пет или шест седмици да тренирам. Този път имах 18 месеца. Качвам килограми, защото ще търся бърз нокаут. Не смятам, че е психически, физически и емоционално въвлечен. Той прави това поради грешните причини и, когато хората правят това, те свършват наранени впоследствие“, сподели голият до кръста британски боксьор и разкритикува Уайлдър за тишината по време на пресконференцията. „Това показва само колко слаб човек и характер е, и колко много боят от предишния мач е взел от него в чисто емоционален и физически аспект“.

Уайлдър прати Фюри два пъти в нокдаун в първия мач, който приключи при равенство. След това Фюри спечели категорично втория им двубой.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    8 1 Отговор
    То и аз не мога да изкарам.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    ИМАМ СЕ ЗА СПОРТЕН СПЕЦИАЛИСТ . -МУСКУЛАТУРАТА НА ФЮРИ Е ТРИ ПЪТИ ПО ПОДХОДЯЩА ЗА БОКСОВИ УДАРИ ОТ ТАЗИ НА УАЙЛДЪР !!!!!! АКО НЕ Е ПИАН ФЮРИ Е НЕПОБЕДИМ ЗА ВДЪРВЕНИТЕ НЕГЪРСКИ МУСКУЛИ И ЗАДЪРЖАНО ДИШАНЕ -- БЕЗ РАСИЗЪМ -САМО ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ !!!!!!!!
  • 4 3333

    0 0 Отговор
    Превода е по-зле от този с преводача на Гугъл. Фюри, чакаме мача с AJ.