Last news in Fakti

19 Юни, 2021 12:04 4 023 11

Ютубърът Логан Пол се закани на Майк Тайсън

  • майк тайсън-
  • бокс-
  • логан пол

Адвокатът ми взе отношение и ми каза: „Не, Тайсън ще ти откъсне главата, нямаш никакъв шанс”

Ютубърът Логан Пол се закани на Майк Тайсън - 1

Майк Тайсън ли ще бъде следващият, който да се хване на хорото на Ютубърите Логан и Джейк Пол? Това се питат феновете на бокса и най-вече на една от най-големите легенди по отношение на тежката категория, пише boec.bg. Темата бе провокирана, след като Логан Пол се закани, че може да победи Железния! Влогърът изказа това мнение в своя подкаст „Impaulsive”.

Той говори в тази посока с брат си Джейк след двубоя с Флойд Мейуедър. Логан изкара 8 рунда с легендата и бивш 5-кратен световен шампион в различни категории. Мачът предизвика много разнопосочни коментари, включително и съмнения, че „Мъни” е нокаутирал Ютубърът, но го е задържал да не падне, за да може 8-те рунда да се изиграят.

„Някой спомена Майк Тайсън, сякаш това ще бъде наистина забавна среща. Моля, един по един с великите. Или ако си се бил с един, не може и с друг? Адвокатът ми взе отношение и ми каза: „Не, Тайсън ще ти откъсне главата, нямаш никакъв шанс”. А аз му отговорих: „Брато, буквално току що преминах през всичко това (визира мача с Флойд), а ти ми казваш, че не мога да бия Майк Тайсън? Та той е стар, твърде стар! Мога да се справя”, изцепи се Логан Пол.

Самият Тайсън, който е на 54 години и е с 28 по-възрастен от влогърът, се подготвя за втория си демонстративен мач след завръщането с Рой Джоунс-младши в края на 2020-та. Очаква се въпросната среща да е през есента. Споменаха се различни варианти за негов съперник, но досега никой не бе коментирал опцията това да е Логан Пол. Предвид парите, които Ютубърът може да генерира, няма да е изключено да стигнем и до такъв развой. Срещата между Пол и Мейуедър е оценена на над 50 милиона долара, а евентуален мач с Майк Тайсън може да достигне 100!


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    2 23 Отговор
    Тайсън явно е много изпаднал да се бие на тия години.
  • 2 Ха ха ха🤣

    37 1 Отговор
    Този наистина си търси белята. Смешко, Майк Тайсън ще ти смени "фасадата"! Тупаникът на "Чука" не е като на Мейуедър, който беше 20 кг по-лек от теб. След срещата с Майк ще те изнесат на носилка.
  • 3 ss23

    29 2 Отговор
    Тоя е прекалил с тежките наркотици ако не е нагласен мач ще разбере какво е станало от мача на другият ден.
  • 4 Ссср

    12 0 Отговор
    Ще играят кон с кокошка.
  • 5 гост

    15 1 Отговор
    Мисля си, че Тайсън няма да му играе по свирката и да го пусне. Ще го бие лошо, нищо, че е дърт и вече не е като преди.
  • 6 Aumed

    3 1 Отговор
    Бокса вече не е както беше всичко вече е за пари
    И добре че има хора още да се радват
  • 7 Реалист

    6 0 Отговор
    Тези пък двамцата оръфляци , срам и позор за великия спорт - Бокс. Тайсън може да е на години ама ще го изнасят на носилка този и брат му!
  • 8 Бетеро

    10 0 Отговор
    А бе ас се чудя как досега някои от по младите не го е сложил на място тоя тъп влогар .Що не предизвика Дю Боа или някое друго младо момче.На времето Лари Холмс постъпи така неуважително със Али.И всички знаем какво се случи Маик го развинти от мариз.Самото предизвикателство на такива имена е обида
  • 9 Оня с коня

    5 0 Отговор
    Влогърчето явно се е взело на сериозно.След мач с Тайсън със сигурност ще стане пациент за дълго време на някой специалист по лицево-челюстна хирургия.

    Коментиран от #11

  • 10 Ония

    3 0 Отговор
    Тайсън се е записал в историята!!!
    Великия Майки!!!🥊🥊🥊
  • 11 Кличко

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Оня с коня":

    Може и патоанатом!!!