Last news in Fakti

24 Юни, 2021 12:01 4 150 21

Ето го план "Б" за спасението на Левски

  • левски-
  • план б-
  • софийска вода

Наско Сираков води разговори със "Софийска вода"

Ето го план "Б" за спасението на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски - Наско Сираков, работи по така наречения план "Б" за финансовото оцеляване на клуба. Поредният опит на "синьото" ръководство е свързан със "Софийска вода", твърди "Тема Спорт".

Идеята е за едро спонсорство в рамките на една или две години. "Софийска вода" АД е най-големият ВиК оператор на територията на България. Компанията е част от Veolia и е създадена през октомври 2000 година по силата на 25-годишен договор за концесия.Чрез него Столична община преотстъпва на дружеството експлоатацията и поддръжката на ВиК системата в София.

Компанията майка от Франция в различни периоди от време бе спонсор на Лион и Дижон, както и на германския Динамо (Дрезден), и на румънския Петролул.

Според вестника няма информация дали "Софийска вода" има намерение за сериозно партньорство. Наско Сираков е минал на по-високо ниво преговори и се очаква скоро да има някаква яснота.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синфен

    41 6 Отговор
    План Б е Б окръжна група .

    Коментиран от #7

  • 2 Това е

    19 1 Отговор
    ... капитализма!!! Отбори с традиции, написали историите си със златни букви (ЦСКА, Левски), изградили големи личности (Стоичков, Гунди и т. н.), изградили характера на стотици хиляди хора, милеещи за тях, днес са попаднали в частните интереси на шепа хора, виждащи отборите, като средство за спечелят повече пари на всяка цена и нищо друго!!!

    Коментиран от #5

  • 3 Мафията

    25 0 Отговор
    Ще натисне собсбственика на софийска вода да пиеме отбора за още малко … жалко …. Убихте всичко с тази корупция и кражбица !
  • 4 ГОРСКИ

    22 2 Отговор
    Сираков а дали ще има план Ю от многото планове!!!!!!

    Коментиран от #8

  • 5 Ептен факт

    2 16 Отговор

    До коментар #2 от "Това е":

    Имаш варианти . Спокойно можеш да зи живееш в С. Корея или Куба , свиркаш си и се забавляваш . Там е твоето светло бъдеще

    Коментиран от #9

  • 6 Anonim

    33 2 Отговор
    2лв кубик вода и ще плащаме на Левски масрафа , вместо да изметем търтей те там
  • 7 Eмил Вeлeв

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "Синфен":

    Eмил Вeлeв: Фaлитът зaкъcня, трябвaшe oтдaвнa дa ce тръгнe нa чиcтo.



    Фaлит нe e крaй. Фaлит нa футбoлния oтбoр нa Лeвcки нямa дa e зa първи път, a зa трeти, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал 2 пъти. И е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат "Левски-Спартак".



    Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи "Лeвcки – Cпaртaк".



    Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чиcтo нoв oтбoр oт Тoмac Лaвчиc бeз юридичecкa връзкa cъc cтaрия и oттoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Беше им забранено да използват емблемата, защото не са автентичния клуб дoкумeнтaлнo и cи нaриcувaхa нoвa. Нo тoвa нe пoпрeчи нa игрaтa и бяхa cилeн oтбoр.
  • 8 Левски 1914

    5 16 Отговор

    До коментар #4 от "ГОРСКИ":

    Ами ЛЕВСКИ си е от София и преговарят със софийска вода , МЕНТЕТО меже да преговарят с ловешка и етрополска вода.
  • 9 лсл

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ептен факт":

    Не че нещо, но средната продължителност на живота в Куба е по-висок, 78 години(колкото е и в САЩ). Пък ти хептен си вервай
  • 10 Отказвам да плащам масрафа на левски

    14 3 Отговор
    Софийска вода има достатъчно пробойни, че да си добавя още една огромна дупка "лаввски" за да ни вдигат сметките!
  • 11 Ппан б

    6 0 Отговор
    Е махане на тиквата - те от власт и подновяването на интернатите как то при държава от белия свят другото е лъжа и заблуда и закони за доказани престъпници от всякакъв калибър от ликвидиционни съвет до прокурори сидий и разни президенти.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЦСКАр

    12 2 Отговор
    Не съм съглаен като пускам водата в тоалетната, да спонсорирам Левски!
  • 14 7725

    9 1 Отговор
    За Veolia има филми в нета, как приватизират държавни ВиК в Африка, качват цените и хората масово остават без вода. Това са съвременните дерибеи. Не ги слагайте в едно изречение с Левски, грозна работа.
  • 15 нико

    11 1 Отговор
    Никак не е приятно при коментарите за тежкото състояние на отбора да се чува името на Апостола , все едно че той е в това полжение . Не е приятно когато противници скандират долу Левски . За това никак не е удачно и възпитателно спортни клубове да носят имена на национални герои .
  • 16 План Б...супер...

    6 3 Отговор
    Говедата ще пият по една студена Софийска вода..и фалит, В група, и сълзи...да бе..Шампанско и сълзи...както се пееше в една поулярна песен на Ивана. Кои ще са сервитьорите на студената вода???, сълзите е ясно от кого ще са😂😂😂, че и Тубата го няма да приготви ковчега😂😂😂😂, една трибуна кръстете на него, от новият мега стадион който ще ви построи Джо.😂. УСПЕХ...ЕВРОИДИОТИ..ВЪВ "В" група.
  • 17 ИЛИ АНА

    2 3 Отговор
    АБЕ БОЖКОВ ЩЕ СИ ГИ ВЗЕМЕ ОБРАТНО,ЧРЕЗ ДИКСАН ПЛЮС КАКВОТО ПАДНЕ КРАЙ СДЕЛКАТА
  • 18 8888

    8 2 Отговор
    Това е безумен план , да имаш спонсор един монополист . Значи този разход на компанията ще е за сметка на потребителите при формиране цената на водата . Нима не разбирате , че обществото ще настръхне срещу отбора !
  • 19 Начко

    9 2 Отговор
    И със софииска вода и без нея ,Левски са си гола вода.
  • 20 естет

    4 2 Отговор
    Планът изтече в канала на Софийскоа вода!
  • 21 Йеронимус БОШ

    1 0 Отговор
    Наско ще иска от Соф. вода много вода , за да се удавят безвъзвратно и окончателно ли ? Това е много похвално дело ! БравоССС !