Last news in Fakti

9 Юли, 2021 10:47 3 750 5

Магьосника от Белозем ще получава по 20 000 евро на месец

  • тодор неделев-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • заплата

Идеята е тази сума да даде достатъчна мотивация на един от най-добрите български футболисти в момента

Магьосника от Белозем ще получава по 20 000 евро на месец - 1
Снимка: БГНЕС

Новото ръководство на Ботев (Пловдив) показва изключително уважение към ролята на звездата Тодор Неделев за представянето на отбора.

Възстановеният след операция на кръстни връзки национал ще получи двойно увеличение на заплатата в новия договор, който бе анонсирано, че ще е подписан до края на седмицата.

Магьосника от Белозем ще получава по 20 000 евро на месец. Идеята е тази сума да даде достатъчна мотивация на един от най-добрите български футболисти в момента, който да помогне минимум за класиране в топ 6 през новото първенство. От клуба ще търсят възвръщаемост на инвестицията в любимеца на феновете чрез трансфер в чужбина.

Сериозното увеличение на месечното възнаграждение ще удължи с минимум година срока на договора. Неделев и неговият агент Иван Чворович настояваха за преподписване за само още една година. В същото време от Ботев искаха да ангажират лидера в състава си дългосрочно за три години.

Очаква се официално да бъде обявен договор за минимум две години, като не е изключено да има опция и за продължаване с още един сезон при определени условия. Вероятно ще има и минимална откупна клауза от порядъка на 1 млн. евро, пише “Мач Телеграф”.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ха ха ха🤣

    6 1 Отговор
    "минимална откупна клауза от порядъка на 1 милион евро". Минимална?!? За нивото на фбет лигата..., нормалната минимална клауза е 100 хиляди лева...
  • 3 Съдията Дред

    7 3 Отговор
    Извинете, ама това момче беше талант преди 10 години. В Германия се провали. В България не иска в ЦСКА или при лудите. Просто няма характер на боец.
  • 4 Абе дрът е вече

    4 0 Отговор
    Само ако е до 26 максимум, могат да го продадат за голяма сума. Иначе няма възвръщаемост. Никой ни не гледа смешното първенство и няма как да си възвърнат парите от анонимник чрез продажби на артикули и реклами.
  • 5 БАЧУ

    0 0 Отговор
    И 50000 евро да му дадат пак ще е Тошко,но от Ботев,а не от Барса.