9 Юли, 2021 12:45 992 1

Куман: Малко сме притеснени за Меси, но все пак вярваме, че ще продължи при нас

  • лионел меси-
  • барселона-
  • роналд куман-
  • футбол

Проблемът на “Камп Ноу” е, че клубът има таван за обща сума от заплатите на футболистите си, но високото възнаграждение на аржентинеца обърква сметките

Куман: Малко сме притеснени за Меси, но все пак вярваме, че ще продължи при нас  - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Барселона Роналд Куман заяви, че в клуба са притеснени за Лионел Меси. Договорът на легендата изтече преди дни и в момента той е свободен агент.

Проблемът на “Камп Ноу” е, че клубът има таван за обща сума от заплатите на футболистите си, но високото възнаграждение на аржентинеца обърква сметките, защото това означава, че или Лео трябва да се съгласи на значително по-ниско възнаграждение, или потърпевши ще са други състезатели.

“Малко сме притеснени, но все пак вярваме, че Меси ще продължи при нас. Това е особено важно за Ла Лига като цяло”, заяви Куман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпи

    2 0 Отговор
    Барса трябва да се научи да играе без Меси,и да играе футбол,не Ганкиното...Като остане хубаво,като не,да си гледа интереса,незаменими хора ..НЯМА...