Last news in Fakti

11 Юли, 2021 10:10 2 534 4

Меси играл с контузия на финала на Копа Америка

  • лионел меси-
  • копа америка-
  • футбол-
  • лионел скалони

Ако знаехте начина, по който Меси играе на Копа Америка, ще го обичате още повече

Меси играл с контузия на финала на Копа Америка - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони отдаде нужното уважение на Лионел Меси, като похвали капитана на отбора си и разкри, че е играл при победата над Бразилия 1:0 на Копа Америка с контузия.

"Ако знаехте начина, по който Меси играе на Копа Америка, ще го обичате още повече. Никога не можеш да се справиш без играч като него, дори когато той има травма, както в този мач, така и в предишния", заяви Скалони.

Той не каза каква е контузията, но засипа Меси с похвала в нощта, в която аржентинци излязоха на улиците, за да отпразнуват първата си международна титла от 28 години и първият трофей на Меси за родината му.

34-годишният футболист показа разочарованието си от пораженията, като се оттегли, след като загуби Копа Америка от Чили през 2016 г., за да се завърне на международното ниво няколко седмици по-късно.

"В крайна сметка той не хвърли кърпата и успя. Говорим за най-добрия футболист за всички времена и всички знаеха колко е важно за него да спечели титла с националния отбор. Имам връзка, която е различна от (обичайната) връзка треньор-играч. По-близо е. Поздравяваме се, прегръщаме се и ще съм вечно благодарен на него и неговите съотборници", добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ...

    1 0 Отговор
    За тези които не са го гледали... Нищо не сте изтървали.
    Все едно гледах мач, Левски- ЦСКА...

    Коментиран от #3

  • 3 пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "...":

    гледАхме го. но явно с теб сме гледАли различни мачове. не беше най-зрелищният мач, заради залога, но толкова класа показаха и двата отбора... на тия, ако им сложат за треньор някой като томас тухел, друг отбор няма да помирише финал на световно до 51-ва година.
  • 4 Бай Ганьо

    0 0 Отговор
    БРАВО!!! МЕСКАТА СЕЧЕ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ!!!
    За пореден път доказа, че може да носи цял отбор на гърба си!!! нейм и ронд могат само да си мечтаят за такъв ДУХ, СТРАСТ и ОТДАДЕНОСТ!!!
    Пеле е класа, но футбола е много, много по-различен сега, което дава предимство на МЕСИ!!!
    Мое мнение. : /