Last news in Fakti

12 Юли, 2021 09:34 2 616 13

UEFA EURO 2020 Манчини: Mалко ми е жал за англичаните

  • роберто манчини-
  • италия-
  • евро 2020-
  • англия

Играчите ми са фантастични, не знам какво повече мога да кажа

UEFA EURO 2020 Манчини: Mалко ми е жал за англичаните - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, сподели емоциите си, след като изведе Скуадрата до втора европейска титла в историята. Италия спечели след дузпи финала на UEFA EURO 2020 срещу Англия на “Уембли”.

“Момчетата се справиха добре. Получихме ранен гол и това ни затрудни, но ние доминирахме от този момент нататък. Играчите ми са фантастични, не знам какво повече мога да кажа. Това бе важен успех за всички хора в страната ни”, заяви Манчини.

Това бе 34-и пореден мач без загуба за Италия под ръководството на този наставник, като за последно те паднаха от Португалия през 2018 година.

“Щастлив съм, че играем добре и побеждаваме. Вярвам, че всички празнуват в момента. Щастливи сме и това е всичко, което има значение”, допълни специалистът.

“Изглеждаше невероятно дори да си го помислим, но момчетата бяха невероятни. Нямам думи, те са страхотен колектив. Не беше лесен мач, всъщност се разви доста трудно, но въпреки това ние доминирахме. При дузпите ти трябва и малко късмет. Затова малко ми е жал за англичаните. Нашият отбор израсна много, но можем още да подобряваме. Радвам се за всички италианци, нямам думи”, каза още наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    32 0 Отговор
    Това е джентълмен!

    Коментиран от #5

  • 2 Гост

    36 1 Отговор
    Хич, ама хич не ми е жал!
  • 3 Киелини кил дъ ингланд

    10 6 Отговор
    Като фана за фланелката откъсващия сам срещу вратаря Стърлинг в последната минута на редовното време

    Коментиран от #6, #10, #11

  • 4 пешо

    18 2 Отговор
    класата си е класа, нито се взема назаем, нито се купува. или я имаш, или не. винаги съм го харесвал, и като играч, и като треньор.
  • 5 БАЙ Х@Й ‼️

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    А не гамените освиркващи химна на нации дошли със спортни намерение , не гамените трошащи каквото им попадне, дори нямаха достойнство да останат още 10 минути на стадиона ! За сериала по ТВ ли бързаха!
  • 6 пешо

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "Киелини кил дъ ингланд":

    чак да ги уби, не. но тоста художествено просна оня прикрит расист. направо го хоризонтира. ,размазах се от кеф! :D после благодари на господ, че му се размина само с жълт картон (всъщност, не беше за червен, но историята помни различни случаи).
    джорджоне и леонардо са истинска класа, на ботуша някои вече ги приемат за най-добрата им двойка централни защитници, независимо от титаните, които са играли на тези позиции в миналото.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Форца Италия

    19 1 Отговор
    Супер,че го натресаха на англетата!
  • 9 Barca

    9 0 Отговор
    Манчини, Виали, Ломбардо…..старата чета на Самп от времето на финала КЕШ (сегашна ШЛ) - 1992 г. Браво на всички, имаха велик отбор тогава. Изградили са сега изключително добре балансиран и мотивиран отбор, хората се раздават в името на крайната цел. Имат според мен добре бъдеще напред, само да са здрави и малко късмет!

    Коментиран от #12

  • 10 user

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Киелини кил дъ ингланд":

    Какъв Стърлинг те гони?? Това беше Сака! Гледате и спите!
  • 11 Aлфа Вълкът

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Киелини кил дъ ингланд":

    То вярно, че всички черни си мязат, ама чак пък толкоз...
  • 12 Цървена звезда -

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Barca":

    Сампдория. 1/4/1992 стадион Българска армия... Бяхме на стадиона в сръбската агитка (купихме билети в ранния следобед от сърби), Ломбардо направи силен мач, а сръбската публика страхотно шоу.
  • 13 ттт

    12 0 Отговор
    На мен, НЕ. Не ми е жал за ингилизите. Дори хубаво, че вкараха първи гол, така загубата им е по-горчива. Жал ми е за датчаните, защото съдиите, по-точно УЕФА ги закопа, защото съм напълно сигурен, че реферите изпълняваха поръчка свише.