Last news in Fakti

13 Юли, 2021 17:16 4 131 1

Флорентино Перес: Касияс е голям провал, а Раул е най-големият измамник

  • перес-
  • раул-
  • запис-
  • обиди-
  • измамници-
  • реал мадрид-
  • президент-
  • скандал-
  • касияс

В испанската преса излезе скандален запис на президента на Реал Мадрид от 2006-та година

Флорентино Перес: Касияс е голям провал, а Раул е най-големият измамник - 1
Снимка: БГНЕС

Испанското издание “Ел Конфиденсиал” публикува запис, на който твърди, че се чува как Флорентино Перес се изказва в негативен аспект за клубните легенди на Реал Мадрид Раул Гонсалес и Икер Касияс. Настоящият президент на “белите” нарича двамата “най-големите измамници” в историята на клуба.

За записа се уточнява, че е от 2006 година, в която Перес напусна президентския пост в Реал. Той беше начело на клуба от 2000 до 2006 година, след което се завърна през 2009 година. Все още не е ясно с кого точно Перес говори и дали въпросното изказване е в период, в който той все още е бил ръководител на “Сантиаго Бернабеу”.

“Касияс не е вратар за Реал, какво искаш да ти кажа? Не е и никога не е бил! Този е голям провал… В същото време обаче… (б.ред. - тук записът прекъсва) го обожават, искат да говорят с него… Не знам. Защитават го толкова много… Но той е един от най-големите измамници, Вторият такъв е Раул. Двамата големи мошеници в Реал - Раул е първи, а Касияс е втори. Раул е много зле. Той вярва, че Реал е негов и използва това само в своя полза. Раул е лош човек, който разрушава Мадрид. Той влияе лошо на останалите момчета. Играчите са егоисти, не можеш да разчиташ на тях за нищо. Имам ужасни впечатления от футболистите. В живота си съм виждал много неща, но не и такива като футболистите. Бекъм е добър човек, даже е много умен. Той взима по 30 млн. годишно, Роналдо Назарио - също. Зидан пък е с 25 млн. евро. И след това идва Раул, който не продава нищо, човече… Даже една тениска не може да продаде. Той няма никаква стойност”, са думите в записа, за който се твърди, че е на Флорентино Перес.

В момента и Раул, и Касияс са част от Реал Мадрид под една или друга форма. Бившият нападател е треньор на дубъла и даже беше вариант за наставник на първия тим след напускането на Зинедин Зидан. Бившият вратар пък е изпълнителен вицепрезидент на Фондацията на Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.