Last news in Fakti

15 Юли, 2021 10:31 1 830 0

Скандалът продължава! Флорентино Перес нарече Висенте дел Боске "мръсник"

  • перес-
  • запис-
  • дел боске-
  • реал мадрид-
  • треньор-
  • мръсник-
  • обиди

"Той не знае нищо за тактиката, всички знаят, че той не е никакъв треньор", се казва в записа на президента на Реал Мадрид

Скандалът продължава! Флорентино Перес нарече Висенте дел Боске "мръсник" - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес е наел известната адвокатска кантора на Гонсало Родригес Моуруйо, която ще го представлява в делото срещу журналиста Хосе Антонио Абеян и вестника El Confidencial за гръмналия огромен скандал със записи, разпространени от медията, а тя пусна пореден такъв, този път с критики към един от бившите треньори на тима Висенте дел Боске. В аудиозаписа се чува как президентът уверява, че легендарният специалист е „мръсник“ и споделя, че специалистът е "най-голямата лъжа", която някога е виждал през живота си.

"Той не знае нищо за тактиката. Всички злини идват от него. На Висенте дел Боске никой не предлага работа, защото всички знаят, че той не е треньор. Не мога да кажа това по никакъв начин, защото не искам да го обидя, но хората го знаят. Хората в света на футбола, които са много разнообразни, знаят това. Бих ви помолил да говорите с президента на Бешикташ, за да може той да ви каже какво чувство е имал“, споменава Перес, визирайки турският отбор, където треньорът от Саламанка продължи кариерата си след напускането на Реал (Мадрид).

"Защото вижте: Камачо е треньор. Той не е треньор за голям отбор, но е треньор. Дел Боске не е треньор. Не е. Говорете с Рафа Бенитес, по дяволите, той го познава отлично. Дел Боске е най-голямата лъжа, която някога съм виждал през живота си. През живота си не е тренирал. Той нищо не знае. Нито тактика, нито физика. Той е... Единственият отбор, който е тренирал през живота си е Реал Мадрид“, добавя босът на "белия балет" в аудиозаписа, който е направен през 2006 година.

"Фиго пристигна и стана близък приятел на Раул и двамата, заедно с Йеро, те управляваха съблекалнята. Горкият Висенте. И казват, че ще поеме националния отбор на Испания. Само това остава“, завършва Перес в записа.

Самият Флорентино Перес е предал цялата документация на адвокатската кантора, необходима за завеждането на дело. Целта е известния футболен бос е да защити честта си, неприкосновеността на личния живот и имиджа си.

Вчера бе публикувано изявление, в което Флорентино Перес обвинява бившия журналист на „Cadena COPE“, че го е записал тайно и впоследствие се е опитал да продаде аудиозаписите, в които босът на Реал плюе по легенди като Икер Касияс и Раул Гонзалес, а освен това обижда още Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА