Last news in Fakti

14 Юли, 2021 11:31 3 864 4

Флорентино Перес за Роналдо: Той е луд, идиот, болен човек! Не е нормален!

  • флорентино перес-
  • кристиано роналдо-
  • записи-
  • жозе моуриньо-
  • реал мадрид

Мендеш и Моуриньо не живеят в реалността, защото и двамата можеха да взимат много повече пари, ако го правиха

Флорентино Перес за Роналдо: Той е луд, идиот, болен човек! Не е нормален! - 1
Снимка: БГНЕС

El Confidencial продължава да разпространява скандални записи на президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес. Сега той напада директно Жозе Моуриньо и Кристиано Роналдо. Преди това се изказа за Икер Касияс и Раул.

"Той е луд. Това момче е идиот, болен човек. Мислиш си, че е нормален, но всъщност не е. Ако беше нормален, нямаше да прави всичко, което прави... Защо според теб направи тази глупост?", казва Перес по адрес на Кристиано Роналдо.

"Мендеш не взима никакви решения. Нищо не прави и за Моуриньо. Дори с интервюта. Нищо. Това са хора с ужасно его. Те не живеят в реалността, защото и двамата можеха да взимат много повече пари, ако го правиха. Двама ненормалници, защото говорим за много пари. Никой не ги харесва, имат лош имидж в обществото. Ако публичността ги харесваше, щяха да печелят много повече!", казва Перес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    12 7 Отговор
    Казаха ли ви го накрая?
  • 2 Не е възможно

    24 4 Отговор
    Да не станеш егоист, когато виждаш че с труда си радваш толкова хора, и пълниш гушите на някакви дъртаци, които след като изгубят златната кокошка, започват да сипят жлъч!
  • 3 3333

    13 3 Отговор
    Е той ако беше нормален нямаше да постигне абсолютно нищо. А тоя кой му иска мнението, не е ясно и що да няма самочувствие Роналдо, плюещите го не са свършили и наполовината от това, което прави той. Аре аман от дърдорковци.
  • 4 ле ле

    0 0 Отговор
    Накрая пак говори за пари..Перес и ти си един ..сигурно работиш за слава..