Last news in Fakti

19 Юли, 2021 16:37 1 701 2

Гатузо за онлайн атаката: Трябваше да преглътна тази история, която боли повече от загуба или уволнение

  • дженаро гатузо-
  • футбол-
  • тотнъм

Съжалявам, че нямаше как да се защитя - исках да обясня, че не съм човекът, като какъвто бях описан в Англия

Гатузо за онлайн атаката: Трябваше да преглътна тази история, която боли повече от загуба или уволнение - 1

Дженаро Гатузо продължава да е разочарован от начина, по който Тотнъм отказа да го назначи за мениджър. Италианският треньор беше на крачка от поста, но изразено от фенове в социалните мрежи недоволство срещу него накара ръководството да се откаже от привличането му.

Потребители припомниха как през 2008 г. Рино се изказа срещу гей браковете, по-късно призна, че не харесва женския футбол и не си представя дамите като част от този спорт, а освен това веднъж отказа да осъди расистки обиди срещу Кевин-Принс Боатенг, заради което самият той беше определен като такъв.

Гатузо е ядосан, че не е успял по никакъв начин да се защити в този случай. “Няма как да забравя това - заяви той пред “Ил Месаджеро”. - Не можех да сторя нищо. Съжалявам, че нямаше как да се защитя. Исках да обясня, че не съм човекът, като какъвто бях описан в Англия. Трябваше да преглътна история за мен, която боли повече от загуба или уволнение. Не осъзнаваме колко опасни могат да бъдат социалните мрежи. “Фейсбук” и “Туитър” излъчват много опасност, като там фалшивите новини набират сила.”

Самият специалист няма профили в социалните мрежи: “Нямам “Инстаграм”. Не разбирам какъв е смисълът да се снимам как пия вино и да го показвам на другите хора. Това си е моя работа”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 SH BG

    8 1 Отговор
    Великохиндуископакистанската империя тепърва ще си пати от тези чийто живот има смисъл... :::)))

    А Дженаро е пич...!!!

    Дааа...!!!