Last news in Fakti

19 Юли, 2021 19:31 1 333 0

Президентът на Атлетико: Завръщане на Гризман? Във футбола всичко е възможно

  • атлетико мадрид-
  • енрике сересо-
  • антоан гризман-
  • футбол-
  • ла лига-
  • барселона

Статутът на Гризман при „блаугранас” е под въпрос през последните дни, като все по усилено се тръби, че Барса е склонен да се раздели с него, за да намали малко финансовите щети към перо ‘заплати’ в клуба

Президентът на Атлетико: Завръщане на Гризман? Във футбола всичко е възможно - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо не отхвърли вероятността Антоан Гризман да се завърне при актуалния испански шампион. С конкретната финансова ситуация в Барселона, то босът на „дюшекчиите” говори пред френските медии, че не е изключено Гризман да заиграе отново за тима от испанската столица.

През юли 2019-а година френският нападател премина в Барселона с трансфер за 120 милиона евро.

„Завръщане на Гризман? Във футбола всичко е възможно”, каза Сересо пред L’Equipe.

Статутът на Гризман при „блаугранас” е под въпрос през последните дни, като все по усилено се тръби, че Барса е склонен да се раздели с него, за да намали малко финансовите щети към перо ‘заплати’ в клуба. От каталунския клуб се надяват да стигнат до сделка с Атлети, като освен пари да получат и Саул Нигес, който да подсили халфовата линия след провала с привличането на Джорджинио Вайналдум, който предпочете ПСЖ пред Барса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА