Last news in Fakti

20 Юли, 2021 14:28 2 046 0

Известен рап певец ще играе в Тотнъм

  • пиерлуиджи голини-
  • тотнъм-
  • рап-
  • аталанта-
  • серия а-
  • висша лига

Голини е на 26 години и има един мач за националния тим на Италия

Известен рап певец ще играе в Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм и Аталанта са се разбрали за вратаря Пиерлуиджи Голини, който ще подсили клуба от Премиър лийг. Журналистът Фабрицио Романо разкрива, че първоначално стражът ще бъде преотстъпен за един сезон с опция за нов наем до 2023 година. В споразумението ще има и клауза за откупуване срещу 15 млн. евро, която може да се превърне в задължителна при постигането на определени резултати от страна на Тотнъм.

Голини е на 26 години и има един мач за националния тим на Италия. В кариерата си той има престой и в Астън Вила, а като юноша е бил в Манчестър Юнайтед. Интересното при него е, че извън футбола той е известен като рап певец, като е един от най-популярните в страната си.

Аталанта вече се подсили с нов вратар - Хуан Мусо от Удинезе, за когото плати 20 млн. евро. В същото време титулярът на Тотнъм Юго Лорис има контракт за още само 12 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА