Last news in Fakti

14 Август, 2021 14:58 2 756 3

Лудогорец не пуснали Кешеру в Стяуа

  • клаудиу кешеру-
  • лудогорец-
  • стяуа-
  • джиджи бекали

"Исках го, защото има страхотен стил и е доста отдаден. Той опита, говори с тях да го пуснат, но не стана", заяви Бекали

Лудогорец не пуснали Кешеру в Стяуа - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на Клаудиу Кешеру в Лудогорец изглежда окончателно е решено и най-вероятно нападателят няма да продължи да носи фланелката на разградчани.

В момента румънецът играе за дублиращия тим във Втора лига, като има уговорка да бъде на разположение на треньора Тодор Живондов за домакинските мачове на отбора, където вече реализира три попадения в два мача.

В Румъния не спират да следят ситуацията, като смятат, че Кешеру е пред завръщане в родината си. Силен интерес към него проявява Рапид Букурещ където играе бившият му съотборник в Лудогорец Драгош Григоре.

Президентът на ФКСБ Стяуа - Джиджи Бекали, разкри, че е водил преговори за привличането на Кешеру, но до трансфер не се е стигнало.

"Говорих с него. Исках го, защото има страхотен стил и е доста отдаден. Той опита, говори с тях да го пуснат, но не стана", заяви Бекали пред ProTV.

"Никога няма да го видите с фланелката на Рапид. Той е истински играч на Стяуа и се раздаваше за фланелката."

Кешеру игра в Стяуа Букурещ през 2014 година, когато в 34 двубоя за първенство реализира 20 попадения, след което бе трансфериран в Ал Гарафа, а през лятото на 2015-а премина в Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    5 0 Отговор
    Ами лудогорец искат пари ,а Бекали не дава и затова не го пускат....
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    Сега в сряда,би трябвало да е в отбора.Друг въпрос е дали ще играе второто полувреме след 65 мин.Има още хляб в него!

    Коментиран от #3

  • 3 Дълбоко изглупял

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    И след глупостите, дето ръси за Осиек, още имаш безсрамието да се обаждаш. Какъв хляб пък си видял в него, ти нормален ли си. Доминик Янков искам да ми хвалиш, а не тоя бавен и вечно биещ в аут. Спри да дразниш.