Last news in Fakti

14 Август, 2021 09:51 2 547 1

Лудогорец със силен интерес към бивш футболист на ЦСКА

  • лудогорец-
  • цска-
  • жул кейта

Кейта записа 15 мача като титуляр за "червените", в които вкара два гола, а освен това спечели с тима и Купата на България

Лудогорец със силен интерес към бивш футболист на ЦСКА - 1
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец проявява засилен интерес към бившия футболист на ЦСКА Жул Кейта, твърди Football Transfers. Крилото игра за "армейците" миналия сезон под наем от Ланс, но те не се възползваха от опцията да го откупят.

Кейта записа 15 мача като титуляр за "червените", в които вкара два гола, а освен това спечели с тима и Купата на България. 23-годишният гвинеец се завърна в Ланс, където обаче не възнамеряват да разчитат на услугите му за новия сезон и той отново си търси отбор.

Кейта може да стане поредният бивш играч на ЦСКА, който облича фланелката на Лудогорец, след Анисе, Жоржиньо, Антон Недялков и Кирил Десподов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гундий

    2 6 Отговор
    Чалмарите само така могат с парите